facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ons duurzaam Nuth

Ons duurzaam Nuth

Info

Vanaf december 2014 kan iedereen die iets heeft of wil met duurzaamheid terecht bij Infopunt ons Duurzaam Nuth aan de markt in Nuth.

Geschiedenis

Vanaf december 2014 kan iedereen die iets heeft of wil met duurzaamheid terecht bij Infopunt ons Duurzaam Nuth aan de markt in Nuth. Nuth pakt daarmee flink uit. Burgers, scholieren, ondernemers en ook de gemeente zelf komen samen in het Infopunt. De consument krijgt er goede informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van energiebesparing en verbetering van comfort. Denk daarbij aan zaken als zonne-energie, spouwmuur-of dakisolatie, warmtepompen en andere duurzame maatregelen om bestaande huizen in de toekomst energiezuinig en levensloopbestendig in te richten.
Scholieren vinden een plek in het Infopunt met speciale lessen in duurzaamheid en de ondernemers van Nuth, verenigd in het ondernemersplatform Nuth (ODN), staan klaar om de aanpassingen aan woningen verantwoord uit te voeren. De gemeente tot slot faciliteert en houdt een vinger aan de pols bij de uitvoering.
Het Infopunt wordt bemand door personen als werkervaringsplek of stageplek om zo de kansen op de arbeidsmarkt voor hen te vergroten. Verder ontmoeten ondernemer en burger er elkaar om tekst en uitleg te geven over hun werkzaamheden. Ook de backoffice van het Team Energie & Duurzaamheid is er gevestigd.
Burgemeester Schmalschläger benadrukt de saamhorigheid: "Samen geven we het goede voorbeeld. Niet alleen streven we ernaar de energielabels van woningen te verbeteren en sporen we ondernemers aan tot het verduurzamen van hun energieverbruik, we geven ook zelf het goede voorbeeld. 2015 staat voor ons meer dan ooit in het teken van duurzaamheid. Bewustzijn vormt hierbij de basis en ik denk dat het Infopunt daar op een belangrijke manier aan bijdraagt."
In 2015 worden er lezingen en speciale activiteiten in het teken van duurzaamheid georganiseerd in het Infopunt.

Adres: Markt 31, 6361 CB Nuth
Telefoonnummer: 14 045
Stad: Nuth
Route: Markt 31
Postcode: 6361 CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Gemeentehuis Nuth
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Radar in Nuth Radar in Nuth 169 meter Radar in Nuth verbindt en brengt mensen in de gemeente bij elkaar met als doel ontmoe...
Oranjecomite Nuth Oranjecomite Nuth 453 meter Elk jaar op koningsdag (27 april) wordt door het comité een Oranjefestijn georganisee...
Mdkl Nuth Mdkl Nuth 891 meter Echt een thuis gevoel, en ze bieden je een luisterd oor. Gastvriendelijke mensen !
Recensies
Mooie winkel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ongelooflijk....hoezo Klant is Koning. Enkele weken een glazen tafelblad daar gekocht op maat gemaakt, kosten €59,75, mooie prijs. Nu blijkt dat deze iets te groot is en er aan 2 kanten 1 m af moet en de hoekjes wat rond geslepen moeten worden.....glasplaat terug gebracht , kan niet meteen een offerte over worden afgegeven .... afijn een week later belt er iemand terug met de volgende mededeling: Meneer U kunt beter een nieuwe bestellen want de gevraagde aanpassingen gaat €200,- kosten, een nieuwe kost u €145,- ruim 200% meer dan dat de glasplaat kostte. Aangegeven dat ik dat wel heel erg absurd vond waarop men zei dat ze geen slijpmachine meer hadden ivm een brand in hun bedrijf, daardoor de plaat naar een ander bedrijf moesten brengen , weer terug rijden etc etc en daardoor de kosten opliepen. Ik heb aangegeven dat deze kosten niet op de klant mochten worden doorberekend , hetgeen men afwimpelde. Nogmaals aangegeven de door mij betaalde prijs van €59,75, waarop men antwoordde dat dit dan waarschijnlijk een verkeerde prijs was berekend aan mij......hmmmmm...... hoe KLANTVRIENDELIJK is TIsaco Nuth?????? Glasplaat ga ik morgen ophalen......en zoek wel een ander klantvriendelijker bedrijf.
Super service. Netjes correct klantvriendelijk
Top bedrijf met echte passie en nemen zich de tijd voor je. edit: helaas is de eerdere statement absoluut niet meer van kracht. in het begin is alles mogelijk achteraf wordt er prutswerk geleverd en wordt er geen enkele afspraak nagekomen noch gereageerd op mails of telefoontjes
De winkel voor raamdecoratie, gordijnen en zonwering. Ook voor schildersbenodigheden, verf en vloeren. Deskundig advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid