facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onno Ottens

"Tandartsenpraktijk Ottens is de gebitsexpert van Amsterdam Zuid. Wat er ook aan je gebit moet gebeuren, onze tandheelkundige specialisten staan klaar om je te helpen. Vijf dagen per week. In onze super moderne praktijk hebben we alles in huis om jouw gebitsproblemen te voorkomen of te verhelpen.Wij maken gebruik maken van de modernste technieken en apparatuur. En we zijn er voor iedereen in ieder stadium van hun leven. Van jong tot oud, van kind tot ouder en grootouders. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede tandheelkundige zorg. En die proberen wij ook te bieden voor iedereen."
Adres: Westhavenweg 57-B , Amsterdam 1042 AL, NL
Telefoonnummer: 020 613 8641
Stad: Amsterdam
Route: Westhavenweg 57-B
Postcode: 1042 AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Libron Libron 0 meter Binnen 5 uur !!! na mijn bestelling een lieve bezorger aan mijn deur. Wat een service...
Bile Bile 2 km
Stoomboot Stoomboot 2 km
SOS Snel Service SOS Snel Service 2 km Ze adverteren op hun eigen website met daklekkagereparaties. Als je belt krijg je doo...
Hiensch Engineering Hiensch Engineering 2 km Een zeer deskundig advies bureau, met zeer gemotiveerd personeel.
Brinkman Brinkman 2 km
Brinkkuil Brinkkuil 2 km
SEV SEV 3 km
Recensies
Claimen 30 jaar ervaring, maar degene met die ervaring zijn weggestuurd. Gelukkig zitten Saskia en Dyo Ottens om de hoek op de Westlandgracht.
Let op waar je aan begint. Via een magere brief zonder enige uitleg kregen wij te horen dat de 2 tandartsen met alle ervaring weg zijn.
Na dat mijn ouders hier 30 jaar geleden zijn geweest hebben we sindsdien nooit meer een andere tandarts gehad. We zijn zeer tevreden over de deskundigheid, professionaliteit en de vertrouwde gezelligheid hier door de jaren heen. Ben inmiddels 30 en zelf vader en ook mijn zoontje gaat hier met een glimlach naar toe : I hulde!
Let op mensen. Je gebit wordt gecontroleerd door iemand die er niet voor bevoegd is. Net zolang tot er gaten ontstaan in je tanden of bot. Pas daarna komt de tandarts in beweging. Niet om problemen te voorkomen dus...maar om eraan te verdienen. Toelichting: De tandarts behoort iedere jaar een controle te doen. Zo stelt de verzekering en dat is ook wenselijk zodat de mond hygeniste niet de enige is die in je mond kijkt. Bij Ottens mist die controle door een bevoegde met alle gevolgen van dien terwijl ze wel de premie voor die controle opstrijken via je verzekering. Ik ben daarna na de KVPA gegaan en heel erg goed en professioneel geholpen. Echt! Je weet niet wat je meemaakt!
Kom er al 13 jaar. Niemand anders komt in mijn mond dan alleen deze mensen. Herken niets van de negatieve reviews. Vele klachten zouden ook bij een andere tandarts kunnen voorkomen. Ik zou zeggen:zoek je een tandarts? Ervaar het zelf hier. Ga op je eigen gevoel af.
Ottens Tandartsenpraktijk B.V. levert slecht werk, wij zijn thuis met 2 personen waar de medewerkers van Ottens behoorlijk wat werk aan hebben gedaan. Toen bij mijn man zijn kroon binnen en week uit zijn mond was, kreeg hij een nieuwe en ook een nieuwe rekening. Zijn brug is binnen 3 maanden er uit gekomen. Wij hebben besloten naar een andere tandarts te gaan de brug is niet terug te plaatsen door dat de pennen te kort zijn. Gisteren ging ik voor controle naar de nieuwe tandarts en ik dacht dat ik een stukje van mijn kies had gebroken, nee hoor de kroon is gebroken het porselein is er af. Ik snap niet zo goed hoe dit mogelijk is een kroon is voor een langere tijd. Jammer eigenlijk was het niet nodig maar de tandarts had mijn overtuigd dat preventief kronen heel goed zo zijn. Ik krijg de indruk dat het alleen goed was voor de omzet van het praktijk. volgens onze nieuwe tandarts is ons gebit niet zo slecht als het bij tandartsen Ottens is doen voor komen.
Ik had de behoefte om in deze tijd waar voornamelijk reviews worden gegevens als het om negatieve feedback gaat, positieve feedback achter te laten. Misschien heeft de wachtkamer niet de meest moderne uitstraling, maar wel vakkundige mensen die de tijd nemen om je vragen te beantwoorden. Ben tevreden.
Het is niet mijn vaste tandarts, maar ik kon hier snel terecht voor mijn afgebroken kies en werd zeer vriendelijk geholpen en voorzien van duidelijk en eerlijk advies.
Hele slechte tandarts ze moeten worden geboycot misleiden je om iets te zetten op je tanden en daarna slechte resultaten bij de tandarts Nakre Devadas
Ik ben al meer dan 20 jaar client bij deze praktijk en kan alleen maar lovend zijn over de deskundigheid en vriendelijkheid van de tandartsen, mondhygiëniste en zeker ook de assistentes ...niets dan goed over Ottens Tandartsenpraktijk B.V. !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid