facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OnlyE

OnlyE

Info

Specialist in elektrische fietsen,
o.a.: Klever., Votani, Victoria, Dutch id, en FMH motor (bouw uw eigen fiets om naar elektrisch)



"De winkel met alleen maar E-Bikes. Specialist op het gebied van e-bike's in 25, 35 en zelfs 50 km/h"
Adres: kapelstraat 35, 5591 HC Heeze
Telefoonnummer: 0654953926
Stad: Heeze
Route: kapelstraat 35
Postcode: 5591 HC



op zoek naar gerelateerd: Fietsenmaker Heeze, Victoria e-bike zware mensen, Das e-bike Venlo, Ebike Das Original, Tweedehands e-bike Eindhoven, Www ebike nl, Elektrische fietsen Eindhoven, Victoria fietsen met riemaandrijving
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 411 meter
Recensies
Een e-bike gekocht. Zeer goed geholpen. Das nog eens service met een hoofdletter. Dit is onze tweede fiets die wij hier gekocht hebben.
Ik beheer voor inwoners van de kern Sterksel een duo-fiets. Vanmorgen Marcel gebeld in verband met een lekke band. Fiets werd per direct opgehaald in Leende en 2 uur later gerepareerd inclusief service beurt bij mij thuis afgeleverd. Fantastische service. Een aanrader!
Wij hebben bij Marcel Foederer in juli 2019 twee Victoria trekking fietsen gekocht en hebben een uitstekende no-nonsense service ervaren. Na een jaar nog een gratis onderhoudsbeurt gehad en afgelopen weekend mochten we gratis een accu lenen. Top! Hij wil je echt helpen.
Ik heb een Klever x pinion met riem gekocht. Ik rij er nu al een tijdje op en ben zeer tevreden over de fiets. Ik ben ook prima geholpen door Marcel.
Super goed gehoplen bij de aankoop van onze nieuwe fiets. Recent nog terug geweest met onze "oude" fiets en ook hiermee direct geholpen. Voor toekomstige fietsen aanschaf en of reparatie zou ik nergens anders meer naar toe willen gaan.
Deze fietsenmaker is altijd bereid te helpen. Bijzonder goede service, lekkere koffie gezellige klets.
Mooie praatjes tijdens het verkoop gesprek, maar als je de winkel uit bent heb je niks minder dan trammelant, mijn fiets is meerdere malen kapot gegaan en de schade viel onder de garantie, toch weigerde meneer hem te reapareren, ook is de verzekering duurder dan dat ie word aangeprezen je betaald achteraf veel meer dan afgesproken, ook is het personeel niet gelicenceerd omdat meneer geen geld aan reparateurs wilt besteden die ook daadwerkelijk een opleiding daarvoor hebben gevolgd
Wat weer een SUPER service van Marcel Foederer en Henk vandaag Mijn Klever uit 2018 loopt weer als nieuw en is gepoetst
Mooie collectie e-bikes en goede advisering.Topzaak!
Goed advies en denkt met je mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid