facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OnlineRetailer

OnlineRetailer

Info

De informatiebron voor internet-ondernemers.

Geschiedenis

OnlineRetailer: De informatiebron voor internet – ondernemers.

OnlineRetailer is een multichannelplatform. Het biedt managers en ondernemers inspiratie en concrete tools voor innovatieve marketing en business. OnlineRetailer presenteert de nieuwste concepten, business modellen, strategieën, technologieën op het gebied van online en mobile business en marketing. Een team van professionele redacteuren zorgt voor actuele berichtgeving, achtergrondinformatie, interviews, productinformatie en opinieartikelen op het gebied van online business en e-commerce. In verschillende rubrieken worden mensen geportretteerd achter succesvolle bedrijven en ideeën. Daarnaast worden de resultaten van exclusieve enquêtes en sectorverhalen, bijdragen van professionals uit de betreffende sectoren, gepubliceerd. In het magazine alsmede op de website verschijnen regelmatig themakaternen. In deze themakaternen wordt dieper ingegaan op belangrijke onderwerpen binnen de vakgebieden.

Onze missie:

OnlineRetailer wil haar toonaangevende, unieke marktpositie blijvend verstevigen binnen het ecommerce-segment. Het is onze passie en ambitie de hoge waarderingen van onze lezers continue te blijven verbeteren en onze adverteerders middels creatieve proposities de meest effectieve en kostenefficiënte toegang te bieden tot deze unieke doelgroep.

Onze producten:

Het merk OnlineRetailer bestaat op dit moment uit de volgende facetten: twee tweemaandelijks magazines, twee websites, twee e-mail nieuwsbrieven en de OnlineRetailer Academy events - allemaal gericht op de verschillende aspecten van de e-commerce business.

Adres: Valkenswaardseweg 27, 5595 CA Leende
Telefoonnummer: +31 (0) 40 737 04 71
Stad: Leende
Route: Valkenswaardseweg 27
Postcode: 5595 CA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Online Retailer, De Online retailer review, De Online Retailer Cruquius, e-commerce retailer retourneren, e-commerce retailer kleding, e-commerce retailer dhl, e-commerce retailer bantian street longgang district retour
Recensies
Gezellige camping mooie ligging langs rivie Siagne
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid