facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Online Woningbrochure

Online Woningbrochure

Info

De online woningbrochure is een luxe woningpresentatie op een eigen domein zoals www.raadhuislaan45.nl



"Met onze software kun jij als makelaar eenvoudig een woningwebsite laten maken voor een individueel object. Verspreid jouw woning-websites via WhatsApp, Funda, social media óf via je eigen website met onze aanbod module. Ook hebben wij een review tool gemaakt waarmee je je reviews écht kan laten zien. Daarnaast leveren wij drukwerk die verwijzen naar de individuele woning-website. Op deze manier ontstaat er een compleet digitaal dossier van een object in de verkoop of verhuur. Onderscheid jouw makelaarskantoor op een unieke manier."
Adres: raadhuislaan 45, 7981EL Diever
Telefoonnummer: 0618974405
Stad: Diever
Route: raadhuislaan 45
Postcode: 7981EL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Verkoopbrochure woning maken, Woning brochure
Recensies
Online Woningbrochure is een geweldige tool voor eigen woningwebsites om een nog betere verkooppresentatie te maken. Met het biedlogboek ben je gelijk helemaal up-to-date. Mitchel denkt goed met ons mee. Als wij iets missen hoeven we het eigenlijk alleen maar te vragen en Mitchel helpt ons verder. Kortom alleen maar positief!
We zijn met EV Wonen Makelaardij vorige maand de samenwerking gestart met Mitchel en zijn zeer tevreden over de woningbrochures voor onze woningen. Potentiële kopers ervaren deze als zeer compleet en up to date. Top!
Bij Groenhout Makelaars maken we gebruik van de online woningbrochures. We zijn zeer tevreden over de websites en ook onze klanten reageren positief op de leuke extra's op de pagina's en het strakke design. De creativiteit en het initiatief van Mitchel zijn sterke punten van deze onderneming. Hij blijft innoveren, komt met eigen ideeën en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Een echte aanrader.
We gebruiken nu een aantal maanden online woning brochure en zijn erg tevreden. We kunnen makkelijk en snel een vastgoed object op de website plaatsen. Als we iets niet weten krijgen we direct hulp van Mitchel. Top, ga zo door! M.v.g Ploeg vastgoed
Wij zijn een onafhankelijke makelaardij, gevestigd in Duitsland met zowel Nederlandse als Duitse cliënten. In de tweede helft van 2022 hebben wij deze onderneming benaderd voor een volledig nieuwe Website in zowel de Nederlandse als Duitse taal. Als zelfstandig ondernemer hadden wij in het verleden minder goede ervaringen met Webdesigners. Bij aanvang kan alles, mooie beloftes, maar helaas in de praktijk werd dit niet waargemaakt. Met dit bedrijf is het eindelijk volledig anders. Werkelijk alles wordt snel en punctueel nagekomen. Daarbij worden ook adviezen en ideeën aangedragen en is de begeleiding subliem te noemen. Wat wij ook zeer kunnen waarderen is de snelheid waarmee onze vragen worden beantwoord en eventuele gewenste wijzigingen worden doorgevoerd. Wij hadden de nieuwe Website slechts 3 dagen online en kregen van diverse cliënten, zowel uit Nederland als uit Duitsland, spontaan zeer positieve reacties over de Website en de gebruikersvriendelijkheid er van. Wat betreft het invoeren van nieuwe objecten, als zowel het aanbrengen van wijzigingen, werkelijk een verademing. Wat betreft de prijs-kwaliteit verhouding; In één woord fantastisch! Wij willen dan ook dit bedrijf van harte aanbevelen. Eifel Immo Deutschland, Robert Pasman Makelaar o.g./Eigenaar.
SMASH makelaars werkt sinds kort met online Woningbrochure. Wij zijn hier heel te vrede over, ze denken met je mee en reageren heel snel op vragen.. Een echte aanrader.
Makelaarskantoor Wisse Vastgoed werkt sinds kort met Online Woningbrochure. Zeer tevreden, denken mee, korte lijnen. Fijne samenwerking
Wij van Keizer Makelaardij zijn erg blij met de online woning brochure van Mitchel. Hij toont zelf initiatief en hij denkt altijd goed met ons mee. Dit is een zeer goede samenwerking.
Erg tevreden met de service van Online Woningbrochure! Altijd snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden.
Mitchel van Online Woningbrochure heeft ons geweldig geholpen. Schitterende presentatie van onze woningen en bedrijf, supersnel, kundig, meedenken, betaalbaar en pro-actief. 's Avonds iets doorgeven, geen probleem, 5 minuten later staat het op de website. Ik ben behoorlijk kritisch en niet alle samenwerkingen in het verleden kregen een voldoende, maar Online Woningbrochure krijgt een dikke 10.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid