facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Online Regisseurs

Online Regisseurs
"Een nieuwe website laten maken of het verzorgen van al je online marketing activiteiten. Met Online Regisseurs verzorgen we dit voor MKB en ZZP. Met gedreven professionals en studenten laten we samen je bedrijf groeien! Websites en advertenties op Google en social media. Meer resultaat voor minder geld!"
Adres:
Telefoonnummer: 0612722830
Stad: Vinkel


Recensies
Voor mijn nieuwe website weer fijn samengewerkt met Bart. Bart pakt dingen snel op en communiceert op een prettige manier. Zeker een aanrader om met Bart samen te werken!
Ik ken Bart als een zeer competente marketing specialist. Bart houdt alle ballen in de lucht en weet daarnaast bedrijven te verzekeren van het behalen van hun doelen. Ook op het strategisch en creatief gebied kan Bart meedenken in alle facetten van marketing, hij draait zijn hand nergens voor om.
Fijn om met Bart samen te werken! Hij weet waar hij het over heeft, heeft hart voor de zaak, geeft goede briefings voor mijn teksten en duidelijke feedback. Dat draagt bij aan onze soepele samenwerking en een geslaagd resultaat.
Bart heeft enkele jaren geleden mijn website gebouwd, Bart denk goed mee in de mogelijkheden wat je kan, en denkt verder dan alleen we website. Ook als je aanpassingen wil op de site zijn deze snel toegevoegd of veranderd. Ik ervaar de samenwerking zeer prettig! En vind het echt een aanrader.
Uitstekend geholpen door Bart in een voor ons onbekende wereld. Enkel met de vraag een professionele en verzorgde uitstraling ons op de kaart te zetten dit prachtige resultaat. Efficiënte en transparante samen werking en vooral ontzorgend. Geert Bosch BoschBoselieBouw
Mijn website laten bouwen door onlineregisseurs. Zelfs veel mooier geworden dan ik zelf verwacht had. Meer dan tevreden!
Bart heeft goed geholpen om onze wens te verwezenlijken. Fijne samenwerking.
Betrouwbaar en betrokken. Fijn met Bart samen gewerkt. Eindproduct helemaal naar wens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid