facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Online Marketing Agency

Online Marketing Agency

Info

Online Marketing Agency is een jong, deskundig en onafhankelijk adviesbureau. Wij geven advies over online marketing en webdesign. Ons doel is om online bereikbaar te maken voor iedereen. Of het nou gaat om een onderneming met 200 werknemers of een starte



"Jóúw online marketing agency. Want met een ongeëvenaarde passie, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor commerciële kansen helpen we je het maximale uit het internet te halen. Uit je website, uit je social media en uit je e-mail. Dat doen we graag en daar zijn we goed in.We fungeren als sparringpartner en adviesbureau voor onze klanten, stippelen slimme strategieën uit en voeren effectieve campagnes uit. Voor allerlei bedrijven en ondernemingen in tal van branches. Of je nu een ZZP’er bent of een grote organisatie aanstuurt, we helpen je graag verder. We willen online bereikbaar maken voor iedereen."
Adres: De Zoom 42, 6711BP Ede
Telefoonnummer: +31647424963
Stad: Ede
Route: De Zoom 42
Postcode: 6711BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D-MarkeT Design D-MarkeT Design 2 km D-Market Design is een bedrijf dat gespecialiseerd is in fotografie en online marketi...
Webvriend Webvriend 4 km Laagdrempelig internetbureau met veel expertise.
Brandwise Group Brandwise Group 5 km Gezellig dynamische jong team met kennis van zaken.
Buro Koorts Buro Koorts 5 km Wij zijn erg tevreden met de marketing voor OnbeperktWiFi.n door Buro Koorts. Gedreve...
Recensies
Ik ben geen directe collega van Daniel, maar werk toch regelmatig samen. Als het over SEO gaat, dan zeg ik Daniel. En naast SEO, kan ik ook altijd terecht voor Analytics of Tag Manager. Verder heeft hij een affiliate marketing training gegeven, waar ik super veel aan heb gehad.
Daniël van Online Marketing Agency vormt met zijn bedrijf een onmisbaar onderdeel voor de marketing van mijn bedrijven. Het contact verloopt altijd snel en ongelooflijk vriendelijk. Daniël denkt altijd out of the box mee in oplossingen en in mogelijkheden. Wat ons betreft raden wij Daniël en Online Marketing Agency van harte aan.
Geen verrassing: Daniël is een erg ervaren en kennisrijke SEO specialist. Ik volgde Daniël al op LinkedIn, en toen we een SEO cursus zochten stuurde ik hem een bericht. Onze wensen voor een SEO training ging precies tegenovergestelde richting op: de training moest de simpele fundamenten van SEO uitleggen, maar ook de geavanceerde tips & tricks bevatten [die Google je niet verteld]. Daarbij moest het ook nog een stukje theorie, maar ook stukje praktijk zijn. De praktijk moest dan ook nog concreet toepasbaar zijn op ons bedrijf/niché & onze gekke vraagstukken. Oh en dan ook nog niet te duur of te lang natuurlijk - je leest het al; de ideale aanvraag. Daniël heeft mijn verwachtingen helemaal overtroffen met de training die hij voor ons heeft verzorgd. Gedurende een dagdeel hebben we op een boeiende en vermakelijke manier geleerd over SEO. En ja, het was de mix van beginner & expert kennis, theorie & praktijk, die wij zochten. Tijdens de training waren we al meteen geïnspireerd en gingen we concrete vraagstukken voorleggen die spelen voor ons bedrijf: geen enkel probleem, werd ook zo behandeld. Uitermate fijn. De kennis die we tijdens de training hebben opgedaan zijn we meteen gaan toepassen op onze website. Ook buiten de kennis en kunde vonden wij Daniël erg vriendelijk en gemakkelijk in de omgang. Dus niet alleen een leuke gezellige training gehad, ook de lunch was zeer prettig - ook niet onbelangrijk. Kan het van harte aanbevelen bij iedereen, ongeacht hoe je SEO kennis is. Topper.
Daniël is een gepassioneerd SEO-expert. Ik weet zelf al genoeg van SEO, maar Daniël heeft mij met zijn SEO-kennis middels een training nog extra fundering hierin gegeven. Hierom kan ik Daniël zeker aanbevelen als het gaat om SEO.
Daniël is een kundige en gepassioneerde Online Marketing en SEO Specialist. Hij is echt een sparringpartner die actief meedenkt en altijd goede ideeën en adviezen heeft. Last but not least is Daniël een heel aardig en sympathiek persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid