facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Online Jungle

Online Jungle

Info

Zie jij door de bomen het bos niet meer in de Online Jungle? Wij helpen je om digitaal beter op te vallen!



"Wil jij online opvallen?Dit kun je bereiken door middel van een creatieve strategische campagne waar jij je mee kunt onderscheiden én dus opvalt. En die campagne ontwikkelen wij maar al te graag voor jou!Zie ons als het creatieve brein die van idee tot uitvoering alles voor jou verzorgt.Met deze op maat gemaakte creatieve strategische campagne, zorgen wij ervoor dat.... de juiste doelgroep bereikt wordt;.. je online zichtbaarheid én dus ook jouw naamsbekendheid toeneemt;.. je optimaal te vinden bent, waardoor de traffic naar jouw website toeneemt;.. je bedrijf zich visueel én tekstueel onderscheidt door strategische landingspagina's, blogs én opvallende visuals.085 21 00 130 [email protected]"
Adres:
Telefoonnummer: +31623329090
Stad: Oud-Beijerland


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capital V Capital V 170 meter Arbeidsmarktcommunicatie | Marketing | Employer Branding
SEE Marketing SEE Marketing 336 meter Hele prettige laagdrempelige samenwerking. Pim helpt mij met het DNA uit te werken va...
Onest Onest 682 meter Wat vertel je over een bedrijf waar je al ruim 10 jaar mee samen werkt... De samenwer...
Schot Marketing & Communicatie Schot Marketing & Communicatie 2 km Korte lijnen, creatief en doen er alles aan met name Henri om jou als klant tevreden ...
Recensies
Vyella maakt inderdaad de jungle van de online marketing een stuk minder angstaanjagend en dat scheelt mij heel veel tijd en frustratie. Simpele, duidelijke taal en uitleg, no-nonsense en begrijpt wat mijn bedrijf nodig heeft. Ik ben zeer tevreden met de creatieve uitkomst en haar professionele visie!
Inmiddels is de Trots en Troost Campagne van stichting Make a Memory gepubliceerd. Met dank aan de inzet van Vyella van Online Jungle heeft de campagne een mooi bereik in de media gekregen. Zij schreef op vrijwillige basis een persbericht voor Make a Memory uit, die nog dagelijks naar de media wordt verzonden. Een goed geschreven persbericht draagt zeker bij in de naamsbekendheid en in het genereren van de juiste aandacht, wat zeker voor ons enorm waardevol is. Namens stichting Make a Memory willen we Vyella ontzettend bedanken.
Heel goed samengewerkt met Online Jungle! Vyella houdt overzicht en heeft de touwtjes goed in handen. Je kunt van haar op aan en dat werkt superfijn!
Vyella heeft mij erg goed geholpen met waardevolle feedback op een persartikel voor mijn bedrijf. Heel erg blij met haar tips!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid