facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oniro

"Nr. 1 restaurant in Vleuten waar uit eten echt een avondje uit is. Proef de verrassende gerechten en warme sfeer. Bij Oniro gaat het om de beleving. Wij creëren voor u een unieke avond met kwalitatief eten, een ontspannen entourage, sfeervolle en moderne inrichting, fijne wijnen, meer-gangen menu, luxe hapjes en uiteraard veel Griekse gastvrijheid. Allemaal ingrediënten voor een avond lang tafelen. Gezellig met vrienden en familie of reserveert u liever een tafel voor twee in onze romantische hoek setting achterin, want bij Oniro voelen we ons allemaal thuis."
Adres: Zuiderburcht 6, 3452 MR Vleuten
Telefoonnummer: +31306585005
Stad: Vleuten
Route: Zuiderburcht 6
Postcode: 3452 MR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 23:00
Dinsdag: 13:00 - 23:00
Woensdag: 13:00 - 23:00
Donderdag: 13:00 - 23:00
Vrijdag: 13:00 - 23:00
Zaterdag: 13:00 - 23:00
Zondag: 13:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: oniro vleuten reserveren, griek vleuterweide reserveren, oniro stoffen, restaurant oniro reserveren, oniro betekenis, oniro classic, oniro made, marlon groot oniro
Recensies
Dit Griekse restaurant is ons nieuwe favorietenro restaurant in Utrecht. Het eten is heerlijk klaargemaakt en de bediening is super. Niet opdringerig maar juist op het goede moment staan ze aan je tafel. De tijd tussen bestellen en serveren is echt heel kort. We hebben nog even kort gepraat met de zoon van de eigenaar en je merk de passie voor het bedrijf. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.
Heerlijk gegeten, vlees van de grill was voortreffelijk. Vriendelijk personeel. Bazin heeft persoonlijke aandacht voor haar gasten.
eten en bediening altijd goed hier. zeker een aanrader
Leuk en mooi Grieks restaurant met een vriendelijke bediening. Lekker eten en mooi gepresenteerd. Vooral de vanille ijs was echt fantastisch!
Het eten, vooral het vlees, was zoals gewoonlijk heel goed bij Oniro, waar we af en toe afhalen en een enkele keer naar toe gaan. Alleen viel deze keer de bestelvoorgang tegen: Ik belde en bestelde vooraf twee schotels en er werd een tijd afgesproken wanneer ik dit zou komen ophalen. Ik was precies op tijd aanwezig en ging afrekenen. Het was bedrag was echter te hoog, want op de website staat groot vermeld dat er 10% korting wordt gegeven bij afhalen. De korting werd alsnog berekend toen ik er iets van zei, maar geen excuses gegeven. Toen nam ik ergens plaats om op de bestelling te wachten die zo zou komen. Dat "zo" werd echter een kwartiertje. Waarom? Geen idee, maar waarom spreek ik dan een tijd af? Dat het nog iets duurt, om bijvoorbeeld vers gebakken frietjes bij te doen, ok, maar een kwartier is dan toch alweer lang. Dat gaf mij in de tussentijd de gelegenheid om de menukaart op tafel te bestuderen en het bedrag wat ik betaalde, want het was ondanks de 10% een tikkeltje hoger dan wat ik van tevoren had uitgerekend. Het bleek dat ik de restaurantprijzen heb betaald ipv de prijzen van de afhaalkaart maar dan met 10% korting. Kort daarna kwam het eten, ik heb er niets van gezegd want ik wou het eten warm naar huis brengen. Thuis bleken de frietjes al niet super warm meer en zagen al "verkleumd" uit, iets dat andere keren niet het geval was. Daardoor krijg ik nu de indruk dat de service er achteruit gaat, want de web-korting was ook al een keer eerder vergeten, maar toen werden wel degelijk excuses aangeboden. Het vlees en de andere bijlagen waren gelukkig wel verder heel lekker, zoals gewoonlijk.
Met een groepje hebben we hier gegeten. We zijn hier al eerder geweest en toen, bij het afrekenen, stonden er meer drankjes op de rekening dan we hebben genuttigd. Deze keer vroeg iemand van de groep om kraanwater voor haar kind. Thuisgekomen zag ik op de rekening dat het kraanwater maar liefst 5,50 euro kostte! De rekening controleren bij de kassa is ondoenlijk vanwege veel te weinig licht bij de kassa. Men vergist zich daar blijkbaar geregeld ten nadele van de klant.voor de zekerheid gaan we daar maar niet meer naar toe. Het eten op zich was trouwens prima.
Lekker gegeten bij Oniro, vind wel een tegenvaller dat er bij een stuk vlees geen groente of salade er bij zit . Terwijl er vroeger altijd een salade bar was . En nu alles tegen betaling .prijs kwaliteit verhouding aan de hoge kant .
Ondanks drukte bezoekers, goede en prettige bediening . Heerlijk gegeten .Eten: 5/5
Heerlijk gegeten op deze woensdagavond. Prima eten en vriendelijke bediening! Tot de volgende keer!!Aanbevolen gerechtenVleesspies en Creme Brulee
Heerlijk gegeten. De sfeer is gemoedelijk, de bediening goed! Wij zijn hier op zaterdag geweest en het was vol, dus reserveren is wel handig. 4 sterren dus!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Oniro met het openbaar vervoer


Vleuten, Vleuterweide-Centrum 230 meter
28
Vleuten, Vleuterweide-Centrum 280 meter
28
Vleuten, De Tuinlanden 320 meter
28
Vleuten, De Tuinlanden 370 meter
28
Vleuten, Veldhuizerweg 490 meter
29

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid