facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OnePlus-shop.nl

OnePlus-shop.nl

Info

We offer the best for your OnePlus. Since 2014 we are European leader in providing quality, service and the best gear to complete your OnePlus experience.

Geschiedenis

OnePlus is exclusiviteit en de beste techniek gecombineerd in een stijlvolle behuizing. Deze top of the market smartphone verdient de beste accessoires verkrijgbaar. En wij bij OnePlus-shop.nl hebben dat voor jou!

Kijk eens rond op onze website en like onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws en de beste accessoires.

Op werkdagen voor 17.00 besteld is de volgende dag in huis.* Levering door heel de Benelux en gratis verzending voor NL.


*Geldt niet voor België en Luxemburg.

Onze taak

De OnePlus One is de beste smartphone verkrijgbaar. Geen compromis, alles en anders niet.

Zo is het ook bij ons. Wij willen je het beste bieden met een top service en passie voor smartphones.

Producten

Protection, personal audio, screen protectors, skins and much more to complete your OnePlus experience. Order before 1700 shipped the same day! Based in Holland shipped true out Europe.



"Als je op zoek bent naar accessoires of hoesjes voor de OnePlus smartphones dan ben je bij OnePlus-shop NL aan het juiste adres!Bij ons vind je het grootste en meest complete assortiment aan OnePlus accessoires, hoesjes, covers en cases van Nederland en daarbuiten. Wij leveren al onze producten direct uit voorraad en worden vaak al de volgende dag geleverd.Onze medewerkers streven naar 100% klanttevredenheid, van bestelproces tot aan het gebruik van onze OnePlus producten. Doordat wij alle producten zelf testen en beoordelen, kunnen wij u de best- en eerlijk mogelijke informatie bieden.Bedankt voor je interesse en veel plezier met je bestelling!Groeten Daniel van OnePlus-shop NL"
Adres: Madame Curiestraat 23, 2171TW Sassenheim
Telefoonnummer: 0252514904
ln.pohs-sulpeno@ofni
Stad: Sassenheim
Route: Madame Curiestraat 23
Postcode: 2171TW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Company2Wear Company2Wear 45 meter Company 2 Wear heeft voor mijn bedrijf verschillende producten geleverd met het Logo ...
TennisDirect TennisDirect 1 km Ik had een rokje besteld waar een verkeerde afbeelding van op de website stond. Pas n...
VoetbalDirect VoetbalDirect 1 km Welkom op de Facebookpagina van VoetbalDirect, het meest complete voetbalassortiment ...
HockeyDirect HockeyDirect 1 km Vorig jaar veel schoenen bij jullie besteld omdat ik als sportlerares eindelijk een g...
Tera Elites Tera Elites 2 km Nu zit Vintage House er. Deze locatie ziet vaak een nieuwe exploitant
Live Life Happy Live Life Happy 2 km De vrolijkste webshop van Nederland! Vrolijke en gekke spulletjes die het leven nét e...
Mokka Sassenheim Mokka Sassenheim 3 km Ondanks dat de vlaai ruim van te voren was besteld. Was die niet beschikbaar op de d...
Albert Heijn Sassenheim Albert Heijn Sassenheim 3 km Ruime supermarkt met een ruim assortiment, in de buurt is ook nog een winkelstraat. P...
Boondesigns Boondesigns 3 km Zeer vriendelijk geholpen. En heeft mooie harde ballonen.
Orange Yachting Orange Yachting 4 km Vertaald door Google Okke Hooites, geweldig werk geleverd door mijn klassieke boot te...
Recensies
Juiste product besteld, verkeerde product ontvangenpakbon en product komen totaal niet overheen. Geen contact met de shop te krijgen, voor retourneren mag je zelf een retourbon kopenwat volgens mij verboden is. Te zot voor woorden, ik ga aangifte doen en uit principe eens uitzoeken wat er juridisch mogelijk is. Blijf ver ver ver van deze webshop vandaan!
Jammer dat het zo lang wachten was op de kabels. 4 weken gewacht met het bestellen van het hoesje. Dan toch maar besteld en de 6 euro transportkosten betaald. De dag dat het hoesje geleverd werd, kreeg ik een mail dat de kabels terug binnen waren... 2 keer verzendkosten betalen...dus de kabel komt dan maar van de action...
Niet bereikbaar wanneer je na je bestelling een vraag hebt over het product.
Heel goed bereikbaar als je iets bestelt. Bij ontvangst blijkt het geleverde product iets anders dan besteld. Vervolgens is de shop onbereikbaar. Jammer!
Op 24-04 heb ik een order geplaatst met de belofte op de website dat deze zou geleverd worden na de eerstvolgende werkdag. Aan mijn recensie te zien hebben zij deze belofte overduidelijk niet aangehouden. Ik heb na een week tijd geen enkel woord van hun ontvangen buiten een mailtje met "Bijzondere levertijden" waar niets in staat. De telefoon wordt NIET opgenomen, ik zit nu al 2 dagen lang continue naar hetzelfde deuntje te luisteren wat een recording is van 3:45 minuten, maar opnemen doen ze niet, nor optijd reageren op mijn email. Super jammer weer.
Via contact formulier eerst contact gezocht maar na 5 dagen nog steeds geen reactie. Toen zag ik een Whatsapp nummer en heb ik het via die weg geprobeerd eerst aangegeven dat ik contactformulier had ingevuld. Toen vroegen ze wat precies het probleem was, dat was een beschemhoesje kapot binnen 1 maand, en heb een bon van het aankoopbedrag gekregen om een ander hoesje te bestellen. Via Whatsapp snel en goed opgelost dus!
Door een door mij verkeerd ingevuld emailadres ontstond er wat verwarring over het afleveren van een besteld product ik ontving geen emailbevestiging. Via klantensrvice perfect afgehandeld.
Die ene ster zijn ze niet eens waard. Screenprotector past niet. Te groot. Zeer slechte klantenservice. Deze mensen, als er überhaupt al een team bestaat, weigeren hun mail te beantwoorden, hun telefoon te beantwoorden en op het contactformulier te reageren. Product aangetekend retour gezonden maar na 4/5 maanden nog geen geld terug. Dit riekt naar oplichting. Ik raad deze site sterk af, ik zou hier beslist niet kopen. Dan kun je beter op de oneplus app bestellen. Dat staat los van deze schendel. Dan heb je in ieder geval nog zekerheid dat je een legitiem product hebt.
Alles correct verlopen. Snelle levering van goed materiaal.
Dikke 5 sterren waard! Hoesje besteld die snel werd geleverd, echter liet de verf op de zijkant van het hoesje al snel los. Contact gehad via Whatsapp en netjes te woord gestaan en gaven aan dat ik netjes een nieuwe opgestuurd zou krijgen na overleg met de leverancier. Goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid