facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor One Stop Office Shop

One Stop Office Shop

Info

Producten en diensten op het gebied van Print, Scan & Presentatie oplossingen, Kantoorinrichting en Kantoor, Kantine & Facilitaire verbruiksartikelen.
Voor 18:00 besteld is morgen in huis.
Onderdeel van Van Lith Supplies - Uw kantoorspecialist

Geschiedenis

One Stop Office Shop is een groothandel in
kantoor, kantine & facilitaire producten. Vanuit ons landelijk distributiecentrum beleveren wij de gehele Benelux binnen 24 uur (voor 17:00 besteld is morgen in huis*).

Online bieden we zo’n 30.000 producten aan en lokaal beschikken we over 1400 m2 aan showroom, winkel en magazijn.
Vanuit onze vestiging in Veghel geven wij u advies op maat en bieden wij oplossingen om efficiënter en gezonder te kunnen werken. We leiden u graag rond door de wereld van het nieuwe werken.

Onze facilitaire diensten bestaan uit kantoorinrichting, document solutions en het leveren van kantoor, kantine en sanitaire producten. Vanuit dit one-stop-shop concept adviseren wij het groot-, midden- en kleinbedrijf.

Komt u een lekker Brabants bakje koffie drinken?

One-Stop-Office-Shop.nl is onderdeel van Van Lith Supplies.

Innovatie op de werkvloer!



"One Stop Office Shop is de shop voor al uw kantoor, kantine & facilitaire benodigdheden. In onze webshop vindt u bureaustoelen, zit sta bureaus en akoestische wanden maar ook pennen, scharen, notitieblokken en cup a soup. Kortom, alles voor een fijne en gezonde werkplek! Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor print- en scanoplossingen en adviezen over een gezonde werkomgeving. Onze specialisten helpen u graag! Bekijk onze webshop of neem contact op voor meer informatie."
Adres: De Amert 132, 5462 GH Veghel
Telefoonnummer: 0413-310 130
Stad: Veghel
Route: De Amert 132
Postcode: 5462 GH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: One Stop Shop, One Stop Mobile, One stop Shop beste prijs, Office Center, Zit sta bureau slinger, Stabiel zit-sta bureau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Havic Kantoormeubelen Havic Kantoormeubelen 2 km Onze ervaring met Havic Kantoormeubelen is zeer positief. Het is een professioneel be...
Net Iets-Anders Net Iets-Anders 3 km Prachtige, gezellige zaak met een persoonlijke touch. Van meubels tot interieur- acce...
Recensies
Wat een geweldige mooie hernieuwde zaak met een top service! Wij hopen nog lang van jullie diensten gebruik te mogen maken.
Overzichtelijke website en snel hulp gekregen bij het kiezen van mijn nieuwe bureau. Fijn dat het bureau geïnstalleerd kon worden zodat ik dat zelf niet hoefde te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid