facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor One Minute

"Middenin het Groene Hart nabij Gouda ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit nieuwe park heeft 283 duurzaam gebouwde waterwoningen. Een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en supermarkt zorgen ervoor dat dit de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten maar ook interessante steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn dichtbij.De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegplaats om aan te meren bij de woning. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en meren."
Adres:
Telefoonnummer: 0655860821
Stad: Reeuwijk



op zoek naar gerelateerd: Landal Reeuwijkse Plassen, Landal Reeuwijkse Plassen plattegrond, Reeuwijkse Plassen huisje, Adres Landal Reeuwijkse Plassen, Weekendje weg Reeuwijkse Plassen, Roompot Reeuwijk, Landal Reeuwijkse Plassen te koop, Landal Reeuwijkse Plassen restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jaar Jaar 499 meter
Recensies
Wij zijn zojuist thuis gekomen van een midweek op dit mooie park. We hadden een luxe 6 persoons bungalow met wellness. Eerlijk is eerlijk we gingen sceptisch hier naar toe vanwege de slechte reviews qua schoonmaak, maar het huisje was spik en spam. Wel hing er een doordringende lucht wat bleek dat het de pasgeverfde muur te zijn. Wij hadden bungalow 197 wat een overdekt terras had met glazen dak wat er voor zorgde dat je gewoon tot begin de avond kekker buiten kon zitten droog en warm. De bungalow is van alle gemakken voorzien, erg ruim en knus ingericht. Aangezien we met z'n tweeën waren hebben we alleen beneden geleefd maar boven is ook erg ruim. Je kan makkelijk met 6 volwassenen in deze bungalow leven dan heb je nog ruimte genoeg. Nadeel vonden wij wel dat er veel arbeidsmigranten en werklui met busjes zaten. Wandelen in de omgeving is geweldig een echte aanrader! Het zwembad is simpel het winkeltje voldoende. Aardig personeel! Een aanrader!!! En lekker eten bij Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout is een dikke aanrader!!!
Wij hebben een leuk verblijf gehad bij Landal de Reeuwijkse Plassen. Door het lezen van veelal negatieve reviews over de staat en hygiëne van het huisje lagen onze verwachtingen niet hoog, echter, bij aankomst waren we blij verast, het zag er zeer netjes en verzorgt uit. Wij hadden het huisje type 4L, nummer 227. Het huisje is voorzien van zonnepanelen en wordt verwarmt middels een warmtepomp. De keuken is voorzien van alle gemakken: oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een nespresso koffieapparaat. De badkamer heeft een douche en een bad die wederom volledig schoon waren. De bedden waren netjes opgemaakt en lagen "ok", wat te zacht voor ons, maar dat is voorkeur. In de buurt vind je op 15-20min lopen een Jumbo waar je je boodschappen kunt doen adres: miereakker 18 Puntje van kritiek: de centraleafzuigingen zaten vol met stof en viezigheid, het zou zoveel hygiënischer ogen als dat eens in het half jaar even gereinigd zou worden. Daarnaast zit het park vol met gast arbeiders, dat geeft niet echt een "vakantiegevoel". Al met al een aanrader om hier even lekker tot rust te komen!
Mooi park met mooie huisjes aan het water. We hadden een twee-persoons huisje waar ook huisdieren in mochten verblijven. Helaas vonden wij, net als vele anderen zag ik in de reviews, dat het huisje wel beter schoongemaakt kan worden. Vooral de douche. Ook de borden en bestek e.d. kunnen beter even gecheckt worden van te voren, om te kijken of het wel echt schoon is. Het bed matras van ons huisje nr. 20 was erg doorgelegen. Verder top dat er een winkeltje op het park is. Het ijs van de ijswinkel was lekker ! En er is een mooie speeltuin voor kinderen. Leuk ook om te wandelen met de hond rondom het park en bij de Reeuwijkse Plassen.
We hebben een fijne midweek gehad op het park. We hadden een vierpersoons kinderhuisje; alle huisjes op dit park liggen aan het water maar het kinderhuisje was goed 'beveiligd' zodat de kinderen niet aan het water kunnen komen. Het huisje zelf was nieuw, mooi ingericht en ruim. Ik lees hier veel reacties over gebrekkige schoonmaak, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Er lag zelfs geen stof bovenop de kast! Zwembad is mooi en ruim, wel een beetje saai en het water is nogal koud. Een glijbaantje oid voor de kinderen zou leuk zijn. De speelzolder was leuk. Er is veel te doen in de omgeving, o.a. Leiden en Gouda. We zijn naar Naturalis geweest en het Archeon en naar Duinrell, allemaal ca. 10-30 minuten reizen.
Wij zijn afgelopen week in het park verbleven. Wat is er fijn; -Animatie voor kinderen leuk opgezet, sommige activiteiten zijn echter te kort. Voorlezen 10 min Deze club is wel erg gemotiveerd en probeert. Echter mag het nog wat meer en vooral in de avond, want na 17.00 is er niets meer te doen. Ze zijn erg leuk met de kinderen. -Het zwembad is klein heel basis, jammer dat er op dagen ook zwemles wordt gegeven waardoor het er heel druk kan zijn. Voor kleine kids is er geen peuterbadje. -De huisjes liggen mooi aan het water, ganzen/eenden geven echter weleens wat overlast en worden vaak gevoerd door mensen waardoor je dan een heel spektakel hoort. Verder oogt het mooi. -Beide restauranten kun je lekker eten, het Italiaanse ding, daar moet je soms langer wachten om te bestellen. Bediening is erg vriendelijk bij het restaurant bij reewijkhout. -De ijssalon heeft lekker ijs! Ook fijn dat deze tot 21.00 open is. -Het winkeltje is van alles voorzien, alleen hun verse ju is erg waterig. Ligt aan de sinasappel?Je kunt er ook ontbijt en gourmet bestellen helemaal prima. Het is echter jammer dat ze op zondag maar tot 16.00 open zijn. -Leuk dat het park aan Reewijk hout ligt, echter verbaasde ik me er over dat je daar geadviseerd werd om niet te zwemmen ivm blauwalg maar iedereen dit wel deed. -Technische dienst kwam meteen een nieuwe parasol brengen en de deur maken, vriendelijke man. -Ze hebben lekker gebak bij het koffieding. Het ziet er netjes verzorgd uit. -De receptie, zijn erg vriendelijk, gevraagd voor nieuwe lakens en iets wat kapot was werd meteen iemand voor gestuurd. Echter de grote minpunten; -Het onderhoudt van het huisje, dingen zijn vies of kapot. -De hygiëne is echt onder de maat, de ramen, douche en vloeren echt niet schoongemaakt!!! -Ik heb sinds deze week ontzettend veel jeuk, huisstofmijt? Veel zilvervisjes aanwezig! -Huisraad is niet compleet, bijv geen schaar aanwezig of flesopener, broodrooster kapot. -Rolgordijn echt vies, moet schoongemaakt worden. -Bank was vies en doorgezeten. -Over lag stof, ook op de plinten. -Vloeren plakken, zijn niet schoon!!! -Het kan erg warm worden in de huisjes, het stinkt bij binnenkomst mufje kunt niet goed ventileren oo de slaapkamers. -Niet al het Bestek en Servies was schoon. -Restaurant ging al een uur eerder dicht, stond echter anders aangegeven. Dit gemeld echter landal kan hier vrij weinig mee omdat het van een andere uitbater is. - De mensen die wonen op het park houden zich niet aan de aangegeven stilte na 22.00/7.00 ze rijden rond met auto's gaan om vier uur in de nacht klusjes doen aan hun auto of gesprekken voeren op hun balkon. Conclusie; Het is jammer want als ik kijk wie dat er poetsen op het park zijn dat jonge mensen, wanneer deze groep goed begeleid/aangestuurd zouden worden komt het vast helemaal goed. Ik hoop dat jullie dit gaan oppakken want anders vrees ik dat het park minder gaat draaien, ik ben beter gewend van Landal en vind het dan ook jammer om te zien.
Een heel mooi en netjes Park. Dit Park is heel mooi gelegen aan het water. Alsook ligt er een mooie natuurgebied achter. Ons huisje was heel proper en ruim. We hadden en sauna en een bad. Het interieur is heel nieuw en verzorgd. Het was wel erg warm in het huisje. Als je de thermostaat lager zet koelt het ook niet af. Een raam open zetten verhielp het probleem. Het park heeft ook een mooi ruim zwembad. Het was de tweede keer dat we naar dit park zijn gegaan.
Mooi park en een prima duurzaam en goed geïsoleerd en ruim vakantiehuis. Zwembad is fijn. De grote tegenvaller is de viezigheid. Het vakantiehuis wordt zeer slecht schoongemaakt. Van het kleed kun je soep koken en kijk vooral niet onder de bedden. Zonde want het park heeft veel te bieden. Ander puntje van aandacht is de geluidsoverlast. In de huisjes naast ons wordt behoorlijk feest gevierd, helaas al voor de tweede avond.
Wel een mooie huis maar daar kom ik op terug. Wij zaten daar met 20 mensen in 2 huizen en omdat ze geld willen besparen hebben ze de waterpomp op 10 graden buiten temperatuur gezet. Helaas was het min 5 en dus was het binnen in het huis 14.5 graden. Pas op zaterdag avond is er iemand langs gekomen om het juist af te stellen maar ook tot 5 graden. Als en kinderen zijn die zeggen dat ze "kippenvelletjes" hebben dan is dit te koud. Hier kunnen ze niet op besparen vind ik. Helemaal niet voor de prijs dat je hiervoor moet betalen. Verder waren de woningen netjes en ruim. De personeel waren ook vriendelijk.
Leuk park, prachtige huizen die redelijk luxe zijn en energie zuinig. Heerlijke dagen gehad daar. Klein puntje van aandacht is het schoonmaken. Badkamer was echt smoezelig, haren van vorige mensen etc. zonde maar verder super gehad met oud en nieuw.
Ook dit jaar weer terug naar dit fijne park! We hadden een 2 pers luxe huisje wat er weer top verzorgd uitzag! Kwamen zelfs langs de deuren of alles na wens was! Helaas na omstandigheden de tweede dag weer naar huis maar hierbij fijn opgevangen en geholpen.Wij komen zeker terug want dit park heeft de rust en ruimte die wij zo fijn vinden! Dikke pluim van ons
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid