facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor One Life Brewing

One Life Brewing

Info

One Life Brewing aims to bring American Style Craft Beer to Europe and beyond while living the One Life we have



"Op Funenkade 7 is Proeflokaal De Molen gevestigd. Hier worden ook nog diverse bieren van Brouwerij 't IJ gebrouwen, waaronder specials die enkel hier verkrijgbaar zijn! Voor kleine gezelschappen is een rondleiding op afspraak mogelijk."
Adres:
Stad: Amsterdam Centrum



op zoek naar gerelateerd: Bierfabriek Amsterdam, Arendsnest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Draught at Home Draught at Home 2 km Speciaal bier Tap
Krux Krux 3 km Een geweldige tent en heerlijk bier uit eigen "keuken” ga zo door. Zelfs voor ho...
The Beerbase Company The Beerbase Company 4 km Sodastream bier concentraat gekocht via beerbase company. Echt een heerlijke smaak e...
Roots Radics Brewing Company Roots Radics Brewing Company 6 km Wij zijn een ambachtelijke brouwerij gespecialiseerd in radicale speciaal bieren, aut...
Recensies
Super gezellige plek. Heerlijke borrel blank met locale producten Heel vriendelijk personeel en leuke toer gehad in de brouwerij! Zeker de moeite waard om lekker te genieten van een biertje.
Wat een topplek! Wilde hier al heel lang naar toe, maar nooit van gekomen. Nu met mn vriendin geweest op een doordeweekse middag en er hing een topsfeer! Heerlijke ambachtelijke biertjes met een goede borrelkaart. De proeverijtjes en de hapjesplank zeker een aanrader, ook helemaal niet duur! Dikke 5 sterren!
Waar het allemaal begon... De orginele locatie waar 't IJ gebrouwen wordt en ze hebben ook nog eens een heerlijk teras. Lekker lang in de zon en fijne sfeer lekker diverse doelgroep, geen balle tent. Ze serveren hier ook exclusieve speciaal biertjes die niet in de supermarkt worden verkocht!
Top brouwerij! bijna alle biertjes zijn echt heerlijk en ten zeerste aan te raden. Je kan hier heerlijk vertoeven op het mooie terras, en ook nog lekker als het zonnetje schijnt. Het personeel is vriendelijk, het bier is koud en de borrelhapjes zijn ook nog eens heerlijk. Alles aan deze plek is goed!
Een heerlijke plek in het Vondelpark. Groot terras waar het goed toeven is. Het paviljoen en het terras zijn flink opgeknapt na de overname door Brouwerij 't IJ. Natuurlijk drink je hier de heerlijke biertjes van deze brouwerij. Binnen is er niet zo veel plek, maar het terras is als vanouds groots. Jammer dat het weer tegenzat.
Druk bezocht. Veel toeristen. Prima aanbod van speciaal bieren. Ook diverse snacks worst, kaas en pinda's verkrijgbaar. Door de drukte en de indeling vond ik het minder gezellig. Er zijn betere plekken voor speciaalbier.
Lekker biertjes drinken en traditioneel Hollandse hapjes. Zoals het hoort! Super! Ze hebben ook merchandise.
Leuke locatie en lekkere biertjes. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het degustatieplankje is zeker een aanrader, zo kan je alle bieren eens proeven en nadien je favoriet eruit kiezen.
Allereerst heerlijke bieren, maar ook geweldig: een fantastische sfeer!!! Ongelofelijk attent personeel, enthousiast en vrolijk!!! Een klein foutje bij een aankoop van een doosje bier kreeg een andere doos bier mee, dan ik voor betaalde, ook heerlijk, maar niet de juiste is voortvarend meer dan rechtgezet. Daar gaan we met een goed gevoel weer naar toe, als we weer eens in Amsterdam zijn!!!! Aanrader!!!!
Je komt ze bijna in elk restaurant, kroegje of hotel tegen de verschillende bieren van brouwerij t' Ij. Om ze allemaal een keer te proeven kan dit gemakkelijk bij de brouwerij zelf in Amsterdam. De brouwerij is gelegen op een mooie locatie in Amsterdam Oost. We hebben gekozen voor en proeverijtje van 5 verschillende bieren voor wen proks van €10. Ook kan je als je trek heb verschillende soorten worst en kaas bestellen. De brouwerij heeft geen tafelservice maar je doet je bestelling aan de bar en je kan plaats nemen aan verschillende biertafels. Optioneel kan je een rondleiding krijgen maar dit moet je wel vooraf reserveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid