facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor One choice

Info

Wij zijn One Choice, een christelijke jongerenband. Onze passie is om onze God te aanbidden en te eren. Passie voor Jezus en muziek!

Geschiedenis

Wij zijn One Choice, een christelijke jongerenband. Onze passie is om onze God te aanbidden en te eren met muziek. Wij spelen voornamelijk nummers van Opwekking en de oude Opwekkingsnummers steken we graag in een nieuw jasje. Hiernaast spelen we liederen van bands zoals Hillsongs, New Life Worship, Brian Doerksen en Jason Upton en ook maken we onze eigen nummers, waarin onze God en Zijn zoon Jezus centraal staan. Geloven betekent voor ons echt en puur zijn en dat willen we laten zien en horen. Alle eer aan onze God!

One choice heeft eigen geluids- en lichtapparatuur voor kerken en evenementen waar dit niet aanwezig is. Daarmee kunnen we tot 400 man van geluid voorzien (binnen, buiten, in tenten, enzovoort).

Wat willen wij als band bereiken met optredens?
Wij willen door middel van muziek mensen laten zien wat het Vaderhart van God is. Ook willen wij laten zien dat geloven niet saai is.

Wat voor rol speelt geloven in onze levens?
God is onze Leider en onze Hemelse Vader. Wij willen God’s wil in alles volgen want zonder God en Jezus heeft ons leven geen doel!

Hoe vullen wij een avond in?
Onze God is een God die het waard is aanbeden te worden. Voor ons speelt de muziek hierin een erg grote rol en door middel van de liederen die wij spelen, willen wij God alle eer geven die Hem toekomt. Wij vinden het belangrijk dat we samenwerken met de gemeente waarin wij spelen en dat wij aansluiten op de verwachtingen die zij hebben. Zo spelen we in thema- of jeugddiensten, leiden we de samenzang of de aanbidding.

Wat is onze doelgroep?
Iedereen die het horen wil!

Adres:
Telefoonnummer: 0625477620
Stad: Drachten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gurbe Douwstra Gurbe Douwstra 2 km Beste zanger van Friesland.
Draitfestival Draitfestival 3 km Hét muziekfestival in Drachten. De 10e editie vindt plaats op zaterdag 31-8-2019! Van...
Klankenconcert Klankenconcert 19 km Wij verzorgen concerten waar klankbeleving centraal staat. Een klankconcert is een we...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid