facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onderzeeboot Tonijn

Adres: Marinemuseum, 1781 AA Den Helder
Telefoonnummer: +31223657534
Stad: Den Helder
Route: Marinemuseum
Postcode: 1781 AA



op zoek naar gerelateerd: Marinemuseum Den Helder openingstijden, Onderzeeboot Dolfijn, Onderzeeboot Walrus, Marine Den Helder bezoeken, Driecilinder onderzeeboot, Schorpioen Den Helder, Marineschepen Den Helder bekijken, Gebouw Medemblik Den Helder
Recensies
De onderzeeer van binnen bekijken is geweldig geeft een bijzonder kijkje in het leven van de bemaning de rest van het marine museum is niet bijzonder en als je slecht ter been bent een advies ga niet je hebt er dan niets te zoeken de vrijwillegers zijn aardig informatief
Prachtig museum. De schilderijen en geschiedenis blijkt toch lastige kost voor de jonge kinderen, maar de onderzeeboot en de rest maakt het meer dan goed! Blijf dus niet te lang hangen met jonge kinderen in het eerste deel. Er is genoeg te zien: een absolute een aanrader.
Zeer interessant om zo een een ander te weten te komen over onze Marine. Gaaf om deze echte duikboot eens van binnen te kunnen bekijken.
Indrukwekkend om dit van dichtbij te kunnen bekijken. Groot van buiten, binnen nauwe gangen, onvoorstelbaar dat circa 65 personen hier werkten en verbleven!
Wat een belevenis. Leuk ook dat er voormalige bemanningsleden je ontvangen in de Tonijn en enthousiast vertellen. Veel tijd voor uittrekken om veel te lezen, interactief te beleven en veel te bekijken. Erg leuk!!
Wat bijzonder om te zien. Gaaf en indrukwekkend voor de kinderen. De combinatie met alle bezienswaardigheden maken het echt af. We hebben gelachen om de naam, Tonijn...voor zo'n stoere boot! Voor mensen die dol zijn op knopjes en hendeltjes....uitdaging..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid