facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onderwaterhuis.NL, Europe's Nr. 1 Underwater Camera Store

Onderwaterhuis.NL, Europe's Nr. 1 Underwater Camera Store

Info

Full service store for underwater cameras, underwater housings, underwater strobes and accessories. Overhaul services on all brands, rentals and workshops!

Geschiedenis

Huge assortment underwater cameras, housings, strobes and accessories for underwater photography and video. Worldwide shipping. Shop in The Netherlands.

Label


Impressum

Uwcamerastore
Impressive Solutions B.V.

Neon 25
4751 XA Oud Gastel (Niederlande)

Telefon: +31 165553944
E-Mail: [email protected]


Geschäftsführer: Marco Heesbeen und Cindy Heesbeen-van de Wall

Handelsregister Nr. 20147041 Kamer van Koophandel
Umsatzsteueridentifikationsnummer: NL820207494B01

Inhaltlich Verantwortlicher gemäß § 55 Abs. 2 RStV: Cindy Heesbeen- van de Wall

Kontoverbindung:

Rabobank Zuidwest-Brabant
Kto-Nr. 0144351676
IBAN: NL86RABO0144351676
BIC: RABONL2U




Die Europäische Kommission stellt eine Plattform zur Online-Streitbeilegung (OS) bereit, die Sie hier [http://ec.europa.eu/consumers/odr/] finden. Zur Teilnahme an einem Streitbeilegungsverfahren vor einer Verbraucherschlichtungsstelle sind wir nicht verpflichtet und grundsätzlich nicht bereit.



"Grootste onderwaterfotografie- en videospecialist in Europa. Advies van de onderwaterfotografen zelf!We zijn 6 dagen per week geopend en een afspraak maken is niet nodig. Er zijn altijd specialisten in onze grote showroom aanwezig om u te helpen. We hebben een enorm assortiment op voorraad. Kom gerust kijken, vergelijken en proberen. De koffie staat klaar!We hebben ook de beschikking over een eigen werkplaats met professionele druktank voor het testen van onderwaterhuizen. Ook voor onderhoud, service en reparaties bent u bij ons daarom aan het juiste adres.We verzenden dagelijks pakketten met UPS en PostNL over heel de wereld en staan bekend om ons uitgebreide assortiment, grote voorraad, vakkennis, service en korte levertijden!"
Adres: Neon 25, 4751 XA Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)165 553944
moc.erotsaremacwu@ofni
Stad: Oud-Gastel
Route: Neon 25
Postcode: 4751 XA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: onderwatercamera duiken, onderwaterhuis canon, onderwaterbehuizing camera, beste onderwatercamera 2017, duikcamera kopen, onderwatercamera huren, onderwater camera
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Underwater Camera Store Underwater Camera Store 0 meter Ik ben heel geduldig en goed geholpen. In de winkel heb ik een heleboel goede informa...
Installatie Techniek West Brabant Installatie Techniek West Brabant 76 meter Vervang nu uw oude cv-ketel voordat het te echt koud wordt. U heeft al een nieuwe cv-...
Tegel-Discount Tegel-Discount 189 meter Prachtige tegels, veel keus. Maar onwijs duur.
Verwarming & Sanitair Shop BV Verwarming & Sanitair Shop BV 191 meter Verwarming & Sanitair Shop BV
Logus Logus 1 km Vriendelijk ontvangen en het personeel heeft heel veel kennis van zaken. En heel beh...
Bullstore.nl Bullstore.nl 2 km Heb als Belg online gekocht met goede ervaringen...snel geleverd en degelijk verpakt
Boavista Optiek Boavista Optiek 3 km Service is super. Kunt altijd binnenlopen en wordt voor kleine dingetjes snel geholpe...
Dirk van den Broek Oud-Gastel Dirk van den Broek Oud-Gastel 3 km Geen hele grote Dirk van den Broek maar ze hebben wel een ruim assortiment. Het is hi...
Gebr Karremans Gebr Karremans 3 km Mooie kleding en goede service ook betreft korter maken, top.
Recensies
Ik ben heel geduldig en goed geholpen. In de winkel heb ik een heleboel goede informatie ontvangen en professionele uitleg gekregen over de verschillende producten. Alle kleine dingen waar ik nog nooit over had nagedacht zijn behandeld.
Geweldig bedrijf, altijd geïnteresseerd en de service is top. Nemen graag de tijd voor je als klant.
Uitstekende service van dit bedrijf ontvangen. Accurate, snelle antwoorden en goed advies. Heel wat beter dan bij veel 'grootgrutters' in camera land. Niet duurder, en belangrijk, ook voor fotografie boven water gelden bovengenoemde zaken! Dus overweeg het voor alle foto-gerelateerde zaken. Ze doen zichzelf te kort door de indruk te wekken dat het uitsluitend om onderwaterfotografie geldt al zijn ze daar natuurlijk de experts.
Onderwaterhuis is een van mijn favoriete shops qua stock, keuze, ondersteuning en service. Niet in de buurt, maar online bestellen gaat vlot en als er vragen zijn wordt er even gebeld. Andere shops sturen op zonder te kijken wat je hebt besteld, ook al heb je geen logische keuze gemaakt of een accessoire vergeten. Dat overkomt je niet snel in Oud-Gastel. Ze bellen even, nemen de bestelling met je door en zo weet je zeker dat alles zal werken zoals je wil. En ze kennen echt wel hun zaken. Ze pushen ook niet om duurder materiaal aan te schaffen. Kortom, waren alle gelijkaardige winkels maar zo.
Er waren wat probleempjes met mijn levering, ondanks de 8500 km afstand... en de goede service hebben ze alles netjes opgelost... en een tevreden klant erbij. Complimenten!
Goed geholpen en eerlijk advies. Een aanrader
Vriendelijke prima service. Ben goed en snel geholpen. Dankjewel Don!
Al jaren tevreden klant vanwege prima service en goede kennis. Onlangs toch wat minder tevreden over de service. Hierover in gesprek gegaan en het werd gelijk serieus opgepakt. De volgende dag werd het probleem al opgelost. Top Onderwaterhuismensen, ik heb weer volledig vertrouwen in jullie kennis en kunde!
Ik ben goed en eerlijk geholpen. Top zaak!
Prima geholpen met mijn weefine camera probleem. Onder fabrieks garantie opgelost. Was niet te repareren en kreeg een nieuwe toegestuurd. Vlotte reacties en vriendelijk geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid