facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ondernemers Magazine Twenterand

Ondernemers Magazine Twenterand

Info

In het ondernemers magazine Twenterand tonen Twenterandse ondernemers zich aan Twenterand. De ondernemer laat zien wat hem drijft, en wat zijn passie is!

Geschiedenis

In het ondernemers magazine Twenterand tonen Twenterandse ondernemers zich aan Twenterand. De ondernemer laat zien wat hem drijft, en wat zijn passie is. Met een artikel in het magazine laat de ondernemer zijn toegevoegde waarde voor de gemeente zien, en geeft hij inwoners en andere ondernemers de kans om meer te weten te komen over zijn onderneming. Ondernemers magazine Twenterand is kritisch positief en zorgt er voor zorgen dat verschillende soorten ondernemers elkaar inspireren, informeren en weten te vinden.

Het ondernemers magazine Twenterand is grafisch aantrekkelijk. Een magazine dat je voelt als je het in je handen hebt. Een magazine waarvoor je gaat zitten, en waar je de tijd voor neemt. Waarin over alles nagedacht is. Foto’s, typografie, illustraties. Het mooie aan dit magazine is vooral dat het elke keer gemaakt is door verschillende creatieven die samenwerken. Redacteuren, tekstschrijvers, illustratoren, fotograven. Bij elke editie werken er weer nieuwe creatieven mee aan een geweldig magazine.

Adres: Weitzelweg 6, 7671 Vriezenveen
Telefoonnummer: +31641232168
Stad: Vriezenveen
Route: Weitzelweg 6
Postcode: 7671



op zoek naar gerelateerd: Ondernemers Magazine Dinkelland, De Zaak magazine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leven in Vriezenveen Leven in Vriezenveen 370 meter Leven in Vriezenveen is een pagina voor en door Vriezenveners! Nieuwtjes, foto's, inf...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid