facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ondernemend Diemen

Ondernemend Diemen

Info

Actieve bedrijfsvereniging die ondernemers in Diemen bijeenbrengt, samenwerking versterkt en collectieve belangen behartigt.

Geschiedenis

Vereniging Ondernemend Diemen: voor alle Diemense ondernemers

Welkom op de Facebook site van de Vereniging Ondernemend Diemen, een actieve bedrijfsvereniging die ondernemers bijeenbrengt, samenwerking versterkt en collectieve belangen behartigt. De vereniging is er voor alle ondernemers in Diemen, van grote bedrijven tot winkeliers tot zzp-ers.

Ondernemend Diemen wil een platform zijn voor alle bedrijven en ondernemers in Diemen met als doel het bieden van een zakelijk netwerk en collectieve belangenbehartiging. De bedrijfsvereniging houdt zich bezig met kwaliteitsverbetering en bewaking op het gebied van infrastructuur, groenvoorziening en beveiliging. Uiteraard onderhoudt Ondernemend Diemen nauwe contacten met de gemeente en andere overheidsinstanties. Ondernemend Diemen kent vier kringen die elk de specifieke belangen van de kring behartigen en netwerkactiviteiten organiseren.

Adres: Verrijn Stuartweg 52, 1112 AX Diemen
Stad: Diemen
Route: Verrijn Stuartweg 52
Postcode: 1112 AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Vaart in Diemen, Agenda Diemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pantar Pantar 770 meter Ik werk daar bijna 3jaar. En ik vind het een geweldige werkplek en de werkzaamheden v...
De RXL Bestuur De RXL Bestuur 1 km De RXL, Do you know your neighbours?
Tempo-Team Tempo-Team 1 km Niet meer van deze tijd deze uitzendbureau we worden vaak dezelfde dag afgebeld soms ...
22fest 22fest 2 km A music discovery festival by 22tracks. http://www.22fest.com
Recensies
De vereniging Ondernemend Diemen is een fijne organisatie die alle ondernemers in Diemen een platform geeft om met elkaar te verbinden.
Wordt zeer onbehoorlijk aan de telefoon aangesproken krijgt totaal geen mogelijkheid om iets aan te dragen Schreeuwt door de telefoon Erg slecht allemaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid