facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onderdelenhuis Partsnl Dronten

Onderdelenhuis Partsnl Dronten

Info

Onderdelenhuis Partsnl Dronten is uw winkel voor onderdelen en accessoires van huishoudelijke apparaten.

Geschiedenis

Bij PartsNL Dronten kunt u terecht voor onderdelen en accessoires van de meeste bekende merken huishoudelijke apparatuur.

Bestel eenvoudig 24/7 uw onderdelen en accessoires op www.partsnl.nl en haal deze de volgende dag op in de winkel.

In onze winkel vindt u ook een ruim assortiment notebooks, tablets, desktops en printers. Bij ons vindt u altijd de beste notebook deals!

Bestel eenvoudig 24/7 uw nieuwe notebook, tablet of desktop op www.its-amazing.nl en haal deze de volgende dag op in de winkel.


Adres: De Binnenloop 9, 8254 KK Dronten
Telefoonnummer: 0321315489
Stad: Dronten
Route: De Binnenloop 9
Postcode: 8254 KK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van de Zaan Dronten, Van der Zaan Dronten openingstijden, vdZAAN, Expert Dronten, Shoeby Dronten, De Binnenloop Dronten
Recensies
Ik ben geen voorstander om een bedrijf een slechte recensie te geven maar deze waardeloze ongeïnteresseerde eigenaar heeft dat dubbel en dwars verdiend eerst 20 minuten laten wachten daarna weglopen naar kantoor de vrouwelijke medewerksters er weer achteraan, komt dan chagrijnig terug. Vraag je beleeft naar informatie over een bepaald product, krijg je iets mee wat niet werkt, bel je naar de bedrijf, krijg je te horen dat meneer hier geen tijd voor heeft omdat hij gaat sluiten. Hier kom ik dus nooit meer.
Ik heb 1 ster gegeven maar zelfs dit is een veel te hoge waardering. Drie weken geleden stofzuiger besteld, snoer rolde direct na eerste gebruik niet goed op. Teruggestuurd, kreeg zogenaamd een nieuwe. Ook hiervan rolde direct na het eerste gebruik het snoer niet goed op. Weer gemeld, nu word gevraagd of ik het kan op sturen naar het technische dienst van het fabrikant? Na 20 keer bellen en emailen word er niet gereageerd. Ik zit nu met een nieuwe defecte stofzuiger... Belachelijk service! Slecht bedrijf! Reactie op uw antwoord: Er is op mijn email van 18 december nog steeds niet gereageerd. Wat betreft bellen, hoe kunnen wij mobiele nummer achterhalen?? Ik reageer altijd snel maar krijg helaas laat antwoord. Het is tevens niet fijn om elke keer de stofzuiger op te sturen, deze word dagelijks gebruikt..
Nieuwe inkt gekocht voor mijn printer. Helaas heeft het geen oplossing mogen bieden. Er kwam alleen blanco papier uit printer. Dus met printer en al terug naar PartsNL Dronten. Printer achter mogen laten, om te laten kijken wat er mis was. Helaas niet gelukt om de printer weer aan de praat te krijgen. Maar....geld terug gekregen voor de inkt én op mijn vraag, wat de onderzoekskosten waren, kreeg ik te horen: "niks, meneer". Hulde! Dank voor de service! Met vriendelijke groet, Arjen van der Brug
Heel goed geholpen met een nieuwe autosleutel. Het was snel klaar en kreeg tijdens het wachten een kop koffie. Prima service en blij dat ze de afstandbediening van de sleutel ook nog konden maken!
Sleutel voor een VW golf 6 laten bijmaken. 3 keuzes, 1 alleen deuren open €35 2 starten €80. 3 klapsleutel €150. Blijkt het slot van de deur niet gelijk te zijn met het contactslot. Cylinder dus laten aanpassen. Goed om te weten omdat het probleem groot kan zijn bij uitvallen van de accu of software uitval. Elders een klap sleutel gekocht voor €80,-. Dan is €150 duur
Slechte service. Benoemen letterlijk geen “tijd” te hebben om klanten te helpen met een vraag. Zijn een DHL punt zonder enige info over DHL of de moeite doen om contact met hen op te nemen.
Ik heb alleen onderdelen in de winkel laten bezorgen waardoor ik geen mening heb over de vakkundigheid van de mensen in de winkel. Ik ben zeer vriendelijk geholpen, daarover ben ik positief. Daar komt bij dat ik de indruk heb dat het assortiment in de winkel ruim is waardoor ze veel klanten kunnen helpen.
slechte zaak, konden mij eerst niet helpen met een laptop probleem. een restart was al voldoende... En geduld hebben ze zeker niet op een rustige dag... ik kom nooit meer terug bij dat zooitje SCHANDE!!
Ford reserve autosleutel laten maken, en mijn sleutel met afstandsbediening laten repareren. Zeer professioneel geholpen, met niet het makkelijkste automerk om sleutels bij te laten maken. Dit zelfs zonder sleutelcode.
Als je binnenkomt met een vraag en de winkel is leeg heeft de chagrijnige man geen tijd voor je, als je dan geholpen wordt, is het niet eens de moeite waard om te kijken of hetgeen wat je zoekt er is, je wordt gewoon nee verkocht. Slechte zaak vermijden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid