facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onbezorgd Bezorgd

Onbezorgd Bezorgd

Info

Koeriersdienst

Pakketdienst

Op- en overslag

Pallettransport

(Inter)nationaal

Intercontinentaal

Onbezorgd Bezorgd; Levert U(w) kwaliteit!

Geschiedenis

Wij hebben een samenwerkingsverband opgericht waarbij we willen proberen om samen te werken aan een duurzame oplossing m.b.t. de CO2 uitstoot.

Door combineren van opdrachten via www.OnbezorgdBezorgd.nl kan de CO2 uitstoot gereduceerd worden, als ook de transportkosten, met minimale inzet van u en uw medewerkers.



"Allround logistiek dienstverlener. We verzorgen uw transport, logistiek advies, op- en overslag, en kunnen indien gewenst ook uw transportbenodigdheden leveren."
Adres: Ambachtsweg 16-A, 2964LG Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0031852730287
Stad: Groot-Ammers
Route: Ambachtsweg 16-A
Postcode: 2964LG



op zoek naar gerelateerd: Onbezorgd track en trace, ONB Bezorgdienst, Onbezorgd pakketdienst, Onbezorgd probo, Onbezorgd Aalsmeer, Onbezorgd transport, Onbezorgd betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super mooi bedrijf met super vriendelijke mensen die altijd meedenken om u een passende oplossing bieden voor uw logistieke vraag
Top ! Een ontzettend aardige dame bracht vanmiddag onze bestelling. Blij mee en zeker op de manier waarop het werd afgeleverd ! -:
Altijd perfect! Pakketjes worden zelfs op ons bedrijf opgehaald en altijd keurig afgeleverd bij onze klanten en relaties.
Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.
Hele vriendelijke heer aan de telefoon, ondanks dat ik zoveelste was die het verkeerde nummer belde.!
Er staat altijd koffie klaar
Goede snelle en persoonlijke service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid