facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onbewust-Bewust

Onbewust-Bewust

Info

Groei door onverwerkte ervaringen los te laten



"Ervaart u klachten die u niet begrijpt of die keer op keer terug komen?Heeft u last van verdriet wat u niet kunt plaatsen of langdurig rouwverdriet?Ervaren u en/of uw kinderen slaapproblemen?Mijn ervaring is dat veel klachten worden veroorzaakt door onverwerkte ervaringen.Graag sta ik u bij tijdens een persoonlijk consult om deze ervaringen, op een veilige manier, aan te kijken, te verwerken en los te laten.Als uw kinderen in huis last hebben van angsten, erg moeilijk in slaap komen of "iets" zien/horen, dan kom ik graag bij u thuis om uw huis te reinigen van entiteiten/geesten.Voor meer informatie kunt u op mijn website kijken of mailen naar [email protected]"
Adres:
Telefoonnummer: 0619917439
Stad: Uden



op zoek naar gerelateerd: Huisreiniging spiritueel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Insight Astrology Insight Astrology 1 km Astrology readings for personal growth, healthy relationships and a positive future. ...
Miranda van de Wouw - Health2balance Miranda van de Wouw - Health2balance 2 km Alternatieve en holistische gezondheid
NEI Therapie Uden NEI Therapie Uden 2 km Welkom bij NEI Therapie en NLP Coaching Uden. Met NEI therapie, Neuro Emotionele Inte...
ZENNU ZENNU 2 km Jessie heeft veel talenten op spiritueel gebied, wat een kennis heeft deze vrouw. Ik ...
Recensies
Emiel is een super goede begeleider van het proces rondom familie opstellingen. Integer en voelt perfect aan wat er gedaan en gezegd moet worden. Wat was het bijzonder om dit mee te maken. Echt magisch! Emiel is een natuurtalent! Dikke aanrader om dit een keer te ervaren als op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling next level.
Afgelopen zaterdag een familieopstelling bij Emiel mogen bijwonen als representant. Ik heb zeker wat meegenomen uit deze ochtend voor mezelf en het was fijn deel te mogen nemen aan deze ochtend. Prachtig om te zien wat familieopstellingen kunnen doen en betekenen en ik vind dan ook dat Emiel dit heel mooi faciliteerd.
Dankbaar voor wat zich mocht aandienen. In een veilige liefdevolle setting een familieopstelling mee mogen maken. Ik voel me lichter. Ik mag in mijn lijf ZIJN en voelen.
Emiel heeft mij geweldig goed geholpen en bijgestaan. Een helende en enorm waardevolle ervaring.
Bijzonder hoe Emiel zich kan afstemmen op mijn gevoel. Zeker een aanrader als je het gevoel hebt dat je ergens mee zit, maar niet precies weet wat!
Afgelopen weekend een mooie opstelling mogen ontvangen van Emiel. Hij weet met zijn fijngevoeligheid en zachte maar doeltreffende aanpak de juiste snaar te raken waardoor ik meteen meer ruimte voelde en bewustwording ervaarde met betrekking tot het door mij ingebrachte vraag. Dankjewel Emiel!
Emiel heeft bij ons een huisreiniging gedaan. Het was heel indrukwekkend. Er kwamen veel dingen naar boven die herkenbaar waren en deze bewustwording heeft onze ogen geopend. Onze dochter voelt zich nu veel fijner op alle plekken in ons huis.
Een huisreiniging aangevraagd. Een heel bijzondere en helpende ervaring. Emiel is erg vriendelijk, oprecht en behulpzaam!
Vertaald door Google Ik ben blij te kunnen zeggen dat deze methode werkt. Veranderingen gebeuren stapsgewijs. Het eindresultaat is diepgaand Origineel I am happy to say that this method works. Changes happen incrementally. The end result is profound
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid