facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onafhankelijk Netwerk Advies

Onafhankelijk Netwerk Advies

Info

WIFI, VoIP, Site Survey, camerabeveiliging en alarmsystemen advies, uitvoering en levering.

Geschiedenis

WI-FI en/of bekabelde netwerken.
In zowel technisch opzicht als in prijsstelling zijn er interessante verschillen en overeenkomsten in de diverse WLAN (Wifi) en LAN (bekabeld) uitvoeringen.
Het belangrijkste is dat je verbinding stabiel is. Soms heb je betere apparatuur nodig, soms moet je het huidige apparatuur verplaatsen en af en toe kom je er niet omheen om kabels te trekken.
Onafhankelijk Netwerk Advies is een merkonafhankelijk platform en adviseert u kundig en voert uit.
Ook kan het herindelen van uw meterkast of het plaatsen van een goede stopcontact al een oplossing zijn.

De tijd dat alleen je pc verbonden was met internet ligt al ver achter ons. Ook je smart-tv, spelcomputer, mediaspeler, settopbox, NAS (opslag), netwerkprinter verlangen een netwerkverbinding. Meestal kan dat via wifi, maar een ‘ouderwetse’ kabel werkt vaak beter. Ik besteed daarom bij u aandacht aan zowel het bedrade als het draadloze gedeelte van het (thuis) netwerk. Hieronder valt ook het optimaliseren en/of samenvoegen van Interactieve TV, telefonie, ISDN, VOIP en pinapparaten.

VoIP, je eigen telefooncentrale in de cloud.
Met VoIP bellen zet u uw bestaande telefoniesysteem om naar VoIP. Vergroot uw bereikbaarheid tegen een vaste lage prijs.
Belt u veel? Heeft u ISDN? U wilt een keuzemenu? U wilt uw klanten snel door verbinden naar de juiste afdeling/personen? U wilt geld besparen? Dit en nog veel meer mogelijkheden.

Alarmsystemen en beveiliging.
Alarmsystemen/beveiliging, brandveiligheid en functioneel verlichting.

Cloud, back-up en opslag
“het is beter om te voorkomen dan om te genezen” dat is een leuke gezegde…. Hoe lastig is het om na dataverlies verloren bestanden weer terug te halen om maar te zwijgen van het werk wat weer opnieuw gedaan moet worden. Daarom zeg ik: een back -up moet je hebben, daar zijn dan weer verschillende methodes voor.

Ik geef u kwaliteit en service tegen een scherpe prijs, belangrijk hierin is dat de online werkplekken zekerheid en maatwerk bieden. U en ik bespreken samen wat uw wensen zijn. U krijgt daarop een vrijblijvend advies.
Ook hierin geef ik merkonafhankelijk advies en voer uit indien gewenst.

Adres: Haasakkers 32, 9321ET Peize
Telefoonnummer: 06 21665510
Stad: Peize
Route: Haasakkers 32
Postcode: 9321ET


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thuis Service Giezen Thuis Service Giezen 171 meter Thuis Service Giezen, de fietsenmaker bij u thuis
Boelens Grondwerk/Dienstverlening Boelens Grondwerk/Dienstverlening 460 meter Martin komt zijn afspraken na en levert keurig werk af. Hij is heel flexibel , en lee...
Haute Histoire. Geschiedenisprojecten op maat Haute Histoire. Geschiedenisprojecten op maa... 853 meter Haute Histoire biedt diverse diensten aan op het gebied van geschiedenis, uiteenlopen...
Recensies
Erik kwam met goed advies voor ons café waar we niet overal goed bereik hadden. Goede service, professioneel, en bovenal: ons probleem was eindelijk opgelost, yes!! Na enkele weken kwam het probleem echter terug.Hier had hij nog een aantal andere ideeën/oplossingen voor. Ik wilde hiervoor graag zijn hulp en heb 6 weken lang geprobeerd een afspraak temaken maar kreeg geen reacties meer op telefoontjes, appjes en mailtjes. Erg jammer en doet alle goede service van het begin teniet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid