facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor On-Time International

Info

Compleet koeriersbedrijf met Internationale Transportvergunning en hoge Transportverzekering. 20 jaar ervaring in Courier, Next day & Logistics.

Geschiedenis

Begin 2005 hebben Raymond Vermeulen en Renzo Peters hun krachten
gebundeld en samen On-Time International opgericht.
Door deze fusie zijn wij uitgegroeid tot een compleet koeriersbedrijf in al haar facetten en mogelijkheden.
Ons team is altijd een uitgekiende mix van jong en oud voor de diversiteit van de transportwerkzaamheden die we doen. On-Time International verzorgt o.a. dagdistributie van witgoed, nachtdistributie van monteurs & loonmechanisatie, courierswerk binnen & buitenland, Vaste ritten, dagelijkse afhalers en een regionale internationale pakketdienst.

We zijn er trots op onze klanten.

Veilig en snel goederen van A naar B vervoeren komt meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Naast het alle minuut beschikbaar stellen van een voertuig & chauffeur die aan uw wensen voldoet, hebben we te maken met verkeersdrukte, weersomstandigheden, type lading, grenshandelingen en tijdsdruk van laad of lostijden.

On-Time heeft al 20 jaar ervaring met courieren door heel europa inclusief douaneafhandeling. Ons highclass wagenpark met 24uService-Europa, Live Fleet Management, geavanceerd navigatiesysteem met Live verkeersinformatie zorgen voor maximale On-Time levering.
Elke rit en lading weer totaal nieuw is wat ons drijft door heel Europa.

Adres: Bieslook 2f, 6942 SG Didam
Telefoonnummer: +31 316-373793
Stad: Didam
Route: Bieslook 2f
Postcode: 6942 SG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baars transporten Baars transporten 2 km Toppers voor elk transport inzetbaar
Gademann Vervoer Gademann Vervoer 2 km Personeel zeer onaardig en onprofessioneel
Recensies
Beste koeriersbedrijf van de achterhoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid