facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omoda

"Terneuzen is een kleine, maar levendige stad met een aantal gezellige winkelstraten. Een van die straten is de Noordstraat, waar Omoda Terneuzen is gevestigd. In de winkel is veel aandacht besteed aan het interieur. Het is niet alleen stijlvol, maar heeft ook veel stoere en robuuste elementen. De collectie bij Omoda Terneuzen bestaat uit herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen. Naast alle schoenen vind je er ook de mooiste tassen en accessoires."
Adres: Noordstraat 44, 4531 GH Terneuzen Terneuzen
Telefoonnummer: +31115649660
Stad: Terneuzen
Route: Noordstraat 44
Postcode: 4531 GH Terneuzen


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Omoda schoenen dames, Scapino Terneuzen, Omoda dames, Omoda klantenservice, Omoda retour, OmodaWinkels, Omoda Barendrecht, Omoda Black Friday
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Splenter Schoenen De Splenter Schoenen 130 meter Ben hier gisteren, 26 mei 2017, geweest voor modieuze sandalen. Mijn inlegzolen moest...
Scapino Scapino 2 km Leuke winkel met vriendelijk personeel!
Recensies
De service en kunde v h product kunnen iets beter, wel geslaagd
Heel fijn geholpen door de medewerker Margreeth. Professioneel en eerlijk advies voor mij en mijn dochter van 5 jaar. Goede klantenservice. Ik kom hier graag!
Heel ruim gesorteerde winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Mooie schoenen van goede kwaliteit. Zeer vriendelijk geholpen bij aankoop van mijn nieuwe winterschoenen.
Heel vriendelijk, zelf bereid om op internet te bestellen indien maar niet voorradig. Zal een groot verlies zijn wanneer die uit Terneuzen zou verdwijnen.
Wat een mooie zaak is dit toch .. werkelijk top met een ruime keuze!
Leuke collectie met diverse merken. Verzorgde en ruim opgezette winkel met ook een goede collectie peuter-kleuter-kinderschoen. Ook niet onbelangrijk, er staat een aardig en vlot team medewerksters. *Ook voor probleemoplossing een dikke tien!
Super service door de dames van Omoda, vriendelijk en prima geholpen door Margreeth bij het verwerken van een retour!
Vriendelijke service, wees zeker dat je net voorsluiting de schoenmaat controleert, wat we zijn net met een 38 links en 39 rechts naar buiten gegaan.. En toen sloot de winkel hmmm rijden we hier nog eens 100km voor terug..
Bij Omoda vind je schoenen van zeer goede kwaliteit,zeer ruime keuze,je word er bediend door deskundig vriendelijk personeel die het niet erg vind als je er meerdere paar schoenen past.Mijn favoriete winkel om schoenen te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid