facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omoda

"De roots van Omoda liggen in Zierikzee, waar in 1961 de eerste schoenenwinkel werd geopend. De winkel had toen nog de naam 'Verton Schoenen', maar bood wel dezelfde service als nu en een grote collectie merkschoenen. Intussen is het pand drie keer zo groot geworden met een oppervlakte van meer dan 450 m2. Hier zijn bovendien aparte afdelingen te vinden voor de herenschoenen- en kinderschoenencollecties. Voor de kinderschoenen gaan we een trapje af naar de oude wijnkelder. Hier kunnen de kids rustig kiezen en passen of een leuke film kijken in de privé-bioscoop. Op de herenschoenenafdeling wordt de historie van Omoda verteld door middel van muurschilderingen."
Adres: Havenplein 9 -13, 4301 Zierikzee
Telefoonnummer: +31111417245
Stad: Zierikzee
Route: Havenplein 9 -13
Postcode: 4301


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Omoda Zierikzee hoofdkantoor, Omoda hoofdkantoor, Omoda Zeeland, Omoda klantenservice, HEMA Zierikzee öffnungszeiten, Zierikzee Öffnungszeiten Sonntag, Omoda Barendrecht, Omoda Heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rodico schoenmode Rodico schoenmode 131 meter Prachtige winkel en bijzonder vriendelijk te woord gestaan.
Omoda Omoda 1 km Get inspired! On this facebook page Omoda inspires you with blogs, trends and the lat...
Omoda Omoda 2 km Prima en uitgebreid assortiment schoenen en tassen voor heren en dames. Vriendelijk p...
Recensies
Prima en uitgebreid assortiment schoenen en tassen voor heren en dames. Vriendelijk personeel
In het algemeen. Zierikzee leuk om een bezoekje te brengen. Volgens mij niet open op zondag. Koopdag is op donderdag
Een echte aanrader. Met zorg en aandacht verpakte en snelle levering van de schoenen. Inclusief een Omoda tas en een retourlabel met contact gegevens mee verzonden. Prettige en overzichterlijke website met een zeer ruim aanbod en aangename keuze hulp filters. Een bijzonder prettige winkel ervaring. Bedankt!
Geen fijne zaak. Personeel onvriendelijk. Nemen ook geen tijd voor je.
Zeer klantonvriendelijk. Bij 2 retouren in ruim een half jaar wordt je geblokkeerd in de webshop; dit houdt in dat je in de webshop kan kijken maar niet meer kan bestellen. Een bijzonder argument ; ze vinden het milieuonvriendelijk als er geretourneerd wordt, er wordt geadviseerd om naar de winkel te komen om te shoppen. Alsof het niet milieuonvriendelijk is als men minimaal 45 minuten naar een winkel moet rijden. Tip: gewoon het merk van je favorietje googelen, en bij een klantvriendelijke webshop bestellen.
Super winkel. Hier word je altijd vriendelijk en goed geholpen. Als er iets niet in voorraad is, wordt het meteen voor je besteld en kun je het de volgende dag ophalen of thuis laten bezorgen.
Prima en gezellig persoonlijk geholpen!!
Prima service bij aankoop van de nieuwe schoenen voor mijn zoon. Zelf al eerder aankopen gedaan ook de grotere maten46.-50 zijn via de website in de winkel te bezorgen en te passen.
Fantastische winkel met fantastisch veel schoenen
Een fijne en rustige winkel om schoenen te kopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid