facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ommelander Ziekenhuis Groningen

Ommelander Ziekenhuis Groningen

Info

Het reilen en zeilen op de kraam-, couveuse- en kinderafdeling van het Ommelander Ziekenhuis Groningen.

Geschiedenis

Het reilen en zeilen in het Ouder- en Kindcentrum van het Ommelander Ziekenhuis Groningen. Over zwangerschap, bevallen, verloskunde, kraamzorg, kinderziektes en kindergeneeskunde.

Adres: Pastorieweg 1, 9679 BJ Scheemda
Telefoonnummer: 088 - 066 1000
ln.gzo@eitacinummoc
Stad: Scheemda
Route: Pastorieweg 1
Postcode: 9679 BJ



op zoek naar gerelateerd: ommelander ziekenhuis groningen scheemda, telefoonnummer ommelander ziekenhuis scheemda, ommelander ziekenhuis vacatures, chirurgen ommelander ziekenhuis, ommelander ziekenhuis wachttijden, opening ommelander ziekenhuis scheemda, ommelander ziekenhuis plattegrond, mijn ommelander
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ommelander Ziekenhuis Groningen - Ouder & Kind Ommelander Ziekenhuis Groningen - Ouder & Ki... 7 km Voor een onderzoek van de darmen,een scan colon moet ik een dag laxeren. Nu moest ik ...
Ommelander Ziekenhuis Scheemda Ommelander Ziekenhuis Scheemda 7 km Ik kan niet anders zeggen dat ik het een heel fijn ziekenhuis vind. Alle medewerkers,...
Recensies
Na afgelopen periode in 2 ziekenhuizen te hebben gelegen, heb ik gemerkt hoe groot de verschillen zijn. Mijn review is dan ook gebaseerd op opname. Zowel de afdeling waar ik ben terechtgekomen als op de ic was de communicatie uitstekend, afspraken werden nagekomen, ze leefden enorm mee, en daarbij was ook het eten en drinken hier uitstekend. Er zijn echt ziekenhuizen in de provincie die aan voorbeeld mogen nemen aan het OZG Ik wil wel iedereen bedanken in het OZG
Wij zijn inmiddels meerdere keren in het ziekenhuis geweest. Veelal in de zomer en er is altijd voldoende parkeergelegenheid en het binnenklimaat in het ziekenhuis is goed. We kregen het advies om in de ochtend voor de afspraak telefonisch contact op te nemen ivm eventuele uitloop en dit bleek niet aan de orde. Wij zijn uiterst tevreden over het ziekenhuis.
Wacht al weken op een scan, de cardioloog zijn aangegeven tijd is al met 2 tot 4 weken overschreden terwijl mijn lichamelijke conditie steeds slechter wordt hart ozg boeit dat niet geen actie. Zegt genoeg geloof ik!!
Opletten met afspraken bij deze ziekenhuis. Je wordt aangerekend terwijl je niets bij hen doet. Bij ons moesten wij langskomen voor 1 minuut om aan te horen dat wij niet geholpen konden worden en moeten daarvoor €1200+ betalen voor een fake consultatie?
Kil gebouw. Veel te smalle wachtruimtes en hoezo wordt er bij een kennis van mij ongevraagd bloed afgenomen om te testen op corona ? ONGEVRAAGD ! Het is schending van haar lichamelijke integriteit en haar recht op zelfbeschikking over haar eigen lichaam ! Dit kan en mag niet !
Door behandelen van een terminale patient met uitgezaaide longkanker. Die uitbehandeld is in het UMCG.Nog scan van hoofd gedaan. Moet nog naar de uroloog slokdarmonderziek om dat daar iets zit Gevraagd wat het beleid is met terminale patienten.. Bizar.
Netjes vriendelijke groningers. Je kan er iets eten rustig zitten goede informatie balie ben trouwens ook goed geholpen door de mensen die werken in het ziekenhuis groetjes klaas
Erg tevreden over alles. Ik had in eerste instantie een afspraak voor een onderzoek, maar vanwege onvoorziene omstandigheden heeft de gyneacoloog mij nog 2 keer daarna op zeer korte termijn ingepland zodat ik zo snel mogelijk wist waar ik aan toe was. Goed meegedacht over hoe alles zo soepel en pijnvrij mogelijk zou verlopen. Ook een heel vriendelijke assistente die me probeerde op m'n gemak te stellen tijdens het onderzoek. Geen belachelijke wachttijden en snel de uitslag gekregen. Ook erg tevreden met de manier waarop de gastvrouw ons heeft begeleid. Al met al, prima ervaring!
Zeer slecht ziekenhuis. Gegevens van patiënten worden door elkaar gehaald, er worden verkeerde diagnoses gegeven. Brieven van artsen zijn vaak onvolledig of kloppen niet.. Ook is het ziekenhuis niet goed voor zijn personeel.
Ik moest daar heen voor röntgen fotos van mijn linker enkel. Ging vrij snel,bij Umcg is het beide schoenen uit en en sokken ook. Ommelander niet. Echt top geholpen en ik denk dat ik daar vaker heen ga. Echt een dikke 10.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid