facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OMG Burger

OMG Burger
"The Best Burger place in Amsterdam :"
Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 43 , Amsterdam 1012 RD, NL
Stad: Amsterdam
Route: Nieuwezijds Voorburgwal 43
Postcode: 1012 RD



op zoek naar gerelateerd: Mortimer Amsterdam Menu
Recensies
Lekker gegeten. Personeel vriendelijk en geduldig, helpt graag.
Wij hebben hier alleen iets gedronken op het terras. Vriendelijke bediening en binnen zag er gezellig uit. Over het eten kan ik weinig zeggen maar de tafel naast ons kreeg burgers geserveerd die er toch wel heel goed uit zagen...
Echt héérlijk gegeten. Ik had een portobello Burger met patat. De burger was excellent met gefuitte uitjes en een lekker sausje. Vriendelijk personeel. Ik kom graag terug!
13€ betaald voor twee patat speciaal; waarvan een zonder uitjes was, want de uien waren op. Friet was niet crunchy, slap, sommigen waren rauw. Echt om te huilen. Had al een paar bakkies op, dus zo kieskeurig was ik niet, maar dit is echt geen porem. Personeel was redelijk vriendelijk.
Prima eten, maar achteraf naast je menu burger, friet, drank en saus ook nog extra betalen voor het broodje, € 4.50. Dus let op de prijzen, burgerprijzen zijn excl. het brood. Aan meerdere reviews te zien worden de prijzen ter plekke verzonnen. Triest. !Fouten hersteld! Het gesprek aangegaan, de heren van OMG Burger hebben het probleem aangepakt. Het te veel betaalde bedrag terug gegeven, mooi dat ze de fout erkennen en aanpakken.
Super lekkere burgers en aardig personeel! De Egyptische Basboussa is echt heerlijk. Aanrader!
Heerlijk gegeten bij OMG . Perfecte burger met frietjes
Op 9 mei hier gegeten, het personeel was erg vriendelijk evenals de service. Echter was het eten dit keer smakeloos. Kennelijk kost het broodje 4,50 zonder toppings en burger.
Echt een top tent! Nieuw en dus in extra zwaar weer door Corona maar Burgers met smaak gemaakt en een leuke tent! Bestel een Burger en proef ‘m ook als de lock down weer voorbij is op hun aangeklede terras!
Het is aan de prijzige kant voor een simpele burger.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor OMG Burger.

Amsterdam amerikaans (traditioneel)

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuwezijds Voorburgwal 43 amsterdam hamburgers kaart stadsplattegrond, satellietweergave. OMG Burger adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met OMG Burger. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over OMG Burger delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid