facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omega & More

Omega & More

Info

Welkom in de wereld van kwaliteit. De biologische producten van Omega & More: kokosolie, -water, Perfect Balance en Canadian Essence.

Geschiedenis

Witsenburg natural products is producent van Omega & More. Omega & More heeft producten die, ieder voor zich, gezonde vetten bevatten. Dat kunnen de meervoudige onverzadigde vetten (essentiële vetzuren) omega-3 of omega-6 zijn. Het kan ook verzadigd vet zijn, maar dan die welke middellange vetzuren bevatten zoals kokosolie.

Omega & More kokosolie was in 1994 de eerste biologische kokosolie in Nederland. Ook nu blijven Witsenburg natural products en Omega & More voorop in innovatie en wordt er alleen gebruik gemaakt van biologische en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen voor alle producten.

www.kokosolie.info
www.kokoswater.info
www.witsenburg.net




Adres: De Lasso Zuid 3A, 2371 EV Roelofarendsveen
Telefoonnummer: +31(0)71 33 146 31
Stad: Roelofarendsveen
Route: De Lasso Zuid 3A
Postcode: 2371 EV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paul’s Quinoa Paul’s Quinoa 596 meter Net de sausages geproefd en wat zijn ze goed! Heerlijke smaak, juiste structuur en bi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid