facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omedia

Omedia

Info

Wij helpen bedrijven met het behalen van digitale groei doormiddel van de kracht van het internet.



"Omedia is als Online Marketing Bureau gericht op het online beter vindbaar maken van ondernemers met ervaring in verschillende branches. Omedia maakt websites en maakt bedrijven beter vindbaar doormiddel van effectieve, doordachte SEO en Google Ads strategieën. Je kan één of meerdere activiteiten aan ons uitbesteden, dit doen wij momenteel voor zowel de lokale bakker om de hoek als voor het MKB & Corporates die opzoek zijn naar een manier om haar boodschap efficiënter over te laten komen doormiddel van de kracht van het internet.Zoekmachinemarketing is ons specialisme."
Adres:
Telefoonnummer: +31636113885
Stad: Zeewolde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IExist IExist 1 km De mannen van iExist hebben echt een waanzinnige webshop voor ons neergezet, ze zijn ...
Ruys-Online Marketing Ruys-Online Marketing 2 km Hij heeft mij enorm geholpen met mijn website en hij weet waar hij het over heeft. Hi...
Recensies
Na vele partijen verder te zijn, kwamen we bij Omedia terecht. Een fantastische site naar alle tevredenheid opgeleverd. Professioneel, Betrouwbaar, Doelgericht, Snelle reacties! In 2 tot 3 weken een compleet nieuwe webshop laten maken, met alle hulp van hun. Er wordt zeer goed meegedacht en niets is teveel gevraagd. Ze hebben verstand van het inrichten en aanpassen op de wensen zoals vooraf word besproken. Duidelijkheid en goede communicatie, dat is bij Omedia TOP.
Zeer vriendelijk contact en bieden goede oplossingen. Ook denken ze goed mee met wat wij klant willen kort om zeer tevreden. ze helpen ons nog steeds met het monitoren van de juisten Google instellingen.
We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Omedia voor onze online marketing. Ze hebben verstand van elk aspect binnen de online marketing en helpen ons goed in elke fase van het traject. Daarnaast zijn ze erg professioneel, proactief en flexibel in de omgang. Kortom een aanrader!
Omedia heeft ons uitstekend geholpen met het ontwerp van een nieuw logo, en wij zijn daar erg blij mee! Wij verbaasde ons over de snelle levertijd en goede communicatie van Omedia. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid