facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ome Neeff

Ome Neeff

Info

Ome Neeff

Geschiedenis

Ome Neeff is de gelegenheid voor feest en partij in de hele regio. Er gaat een super gezellige sfeer vanuit met stijlvolle wanden, grote kroonluchters aan het plafond en prachtig meubilair. Je voelt de warme uitstraling meteen al als je binnen komt. Om het ook voor kleinere groepen aantrekkelijk te maken, kan de feestzaal in een handomdraai verkleind worden. Dankzij een verplaatsbare disco is zowat elke inrichting mogelijk. Ome Neeff biedt volop parkeergelegenheid op eigen terrein en in directe omgeving.

Heeft u plannen voor een groot feest of een partijtje met vrienden en kennissen? Wilt muziek van de disco of hoort u toch liever live muziek? Ome Neeff kan elk soort feest verzorgen met de muziek zoals u het wilt. Ook ander soort entertainment is mogelijk. Zelfs zonder muziek biedt de warme sfeer van de zaal voldoende kansen voor een zeer geslaagd feest. Er staat prachtig meubilair en de zaal kan gehalveerd worden. Dat maakt het voor kleinere groepen nog leuker. De ruime parkeerplaats is goed toegankelijk vanuit de Hoogstraat.

De mogelijkheden om uw feest extra luister bij te zetten zijn praktisch onbegrensd. Vanuit onze eigen keuken kunnen we allerlei soorten hapjes serveren, maar ook complete warme en koude buffetten tot en met luxe diners om je vingers bij af te likken.

Ome Neeff biedt voor elke portemonnee een gezellig feest. In overleg kunnen wij ook een compleet arrangement voor u samenstellen.


Het team van Ome Neeff gaat er samen met u een onvergetelijk feest van maken!

Gastheren Berry en Brian en gastvrouw Alexia ontvangen u graag in Ome Neeff, het etablissement voor feest en partij dat net even anders is.



"Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor feesten of partijen, dan biedt Ome Neeff Dans- en Partycentrum de uitkomst. Ons partycentrum bestaat uit een stijlvolle feestzaal die we tot uw beschikking stellen voor al uw feesten. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven. Ons ervaren team staat bovendien voor u klaar om alles in werking te stellen voor een geslaagd feest."
Adres: Dorpsstraat 52, 5051 CL Goirle
Telefoonnummer: 013-5303829
Stad: Goirle
Route: Dorpsstraat 52
Postcode: 5051 CL



op zoek naar gerelateerd: Bachata Ome Neeff Goirle, Dansen Goirle, Carnaval Goirle, Feestzaal Goirle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mozes Eet- en Biercafé Mozes Eet- en Biercafé 455 meter Lekker gegeten goede spareribs en vlotte en vriendelijke bediening. Grootste en enige...
Café  T huukske Café T huukske 577 meter Gezellige Cafe, Goed voor een leuke avond gezelligheid, biljarten, darten en feesten.
Horesca Smulders Horesca Smulders 2 km Zeer slechte chauffeurs! Nemen zelf voorrang, schandalig!
Recensies
Geweldig communie feest gehad. Alles netjes op afstand ivm corona. Voor de kinderen en springkussen Hapjes waren goed verzorgd. Drankjes werden netjes aangeboden. Mooie zaal sfeer vol. Vriendelijke bediening. Prettig gesprek denken goed mee voor het perfecte feest
Het was heel gezellig vol en iedereen positieve aan genieten
Zo jammer dat die verdwijnt. Blijft een topper met superlieve uitbater Berry, Alexia, Brian en Inge.
Het was een geweldige middag.jeffrey heesen Hele goede bediening en heel vriendelijk personeel. Super geregeld.
Ome Neeff heeft een mooie zaal met strakke dansvloer, leuk balkonnetje en degelijke DJ-set. De ruimte is sfeervol aangekleed en zeer geschikt voor dansfeesten. Horecavoorzieningen zijn prima, extra toiletten zijn in aanbouw en personeel is vriendelijk.
Top service, bediening kan niet beter. Met name Brian!!
Het is jammer dat men hier met carnaval gewoon in de zaal mag roken dus verdiend dan ook geen vijf sterren. Jammer voor ze.
Geschikt voor gezellige feestjes , óf muziek-evenementen. De zaal is erg sfeervol , mét dansvloer., óók het personeel is heel vriendelijk.
Altijd erg gezellig, maar ook super warm
Super locatie mis wel echt airco .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid