facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OMC Zaandam

OMC Zaandam

Info

In het Oogheelkundig Medisch Centrum (OMC) Zaandam kunt u terecht voor vele vormen van oogzorg.

Geschiedenis

Het OMC Zaandam biedt u snelle toegang tot gespecialiseerde oogzorg en heeft als doel de kwaliteit en efficiëntie van de oogheelkundige zorg te verbeteren. Op diverse terreinen probeert het OMC Zaandam grensverleggend en onderscheidend te zijn door buitengewone talenten en deskundigheid van zorgverleners samen te brengen en steeds op zoek te gaan naar betere behandelmethoden. Naast de oogzorg heeft het OMC Zaandam ook een verwijsfunctie op het gebied van hoornvliespathologie waarbij onderzoek wordt verricht naar innovatieve behandelmethoden.



"Het Oogheelkundig Medisch Centrum OMC is een moderne oogkliniek in Zaandam, gespecialiseerd in vele vormen van oogzorg. U kunt bij een van onze specialisten terecht voor professionele zorg op het gebied van contactlenzen, plastische chirurgie, orthoptie en low-vision."
Adres: H. Gerhardstraat 10, 1502CK Zaandam
Telefoonnummer: 0756140662
Stad: Zaandam
Route: H. Gerhardstraat 10
Postcode: 1502CK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Wachttijden OMC Zaandam, OMC Zaandam telefoonnummer, Oogartsen Zaandam, OMC Zaandam reviews, OMC Amsterdam, Staaroperatie OMC Zaandam, Omc Zaandam zilveren Kruis, OMC Amstelland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Specsavers Nederland Specsavers Nederland 937 meter Deskundig en goed geholpen. Vanwege een hoge min-sterkte op zoek naar een passende br...
Recensies
Zeer ontevreden. Komen afspraken niet na spreek je telefonisch een onderzoek af, is er op het moment van bezoek geen tijd voor. Zeer commerciële instelling, zijn er op gefocust patiënten zo vaak mogelijk terug te laten komen lees: extra declaraties.
In 2001 heeft dr Zaal mijn leven gered, na een mislukte staaroperatie in het ziekenhuis DE HEEL. Het OMC is gewoon meer dan goed
Sinds de opening ruim 10 jaar geleden voor diverse controles en behandelingen altijd vriendelijk, deskundig en professioneel geholpen!
Zeer vriendelijk personeel zijn goed en deskundig geholpen dikke plum voor het personeel
Na 40 jaar zachte contactlenzen ging mijn zicht de laatste jaren achteruit. De contactlensspecialist stelde uiteindelijk beginnende staar vast. Een afspraak met dr Zaal en zijn uitstekende team leidde tot een andere diagnose. De heer Jongsma van Jongsma Medical heeft op basis daarvan een harde lens ontwikkeld. Het inzetten/uithalen was even wennen, maar ik heb nog nooit zo goed gezien. Alle lof voor de deskundigheid, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid! En het geduld.
Heel fijn en snel geholpen door elk personeelslid. Gisteren geopereerd door dokter Dijkstra, zij verteld tijdens de operatie alles wat ze doet waardoor je een beetje afleiding hebt. Ben heel tevreden met het OMC, je wordt nog ouderwets behandeld als patiënt en geen nummer. Ik ben ook heel blij dat ik weer goed kan zien na de staaroperatie.
Beetje vaag dat er een oud stel slecht ziend en slecht ter been niet samen naar een afspraak mogen.. maar de eerste de beste die hier pas komen en nog geen jaar zorgverzekering hebben betaald mogen wel samen en dan zonder mondkapje!? Hahah goed man OMC
Ondeskundig- respectloos- commercieel. Mijn problemen met kijken werden binnen 5 minuten gediagnostiseerd met staar door Dr Zaal. Nog nooit eerder was door anderen hierover gesproken. Meteen er achter aan kreeg ik het dringende advies om voor de winter te laten opereren. Wie schets mijn verbazing toen ik na 14 dagen werd opgebeld om de operatie in te plannen. Ondertussen bij het ziekenhuis een seconde opinien laten doen. Gezonde ogen!! maar droog door medicijnen!
Maandenlang met pijn gelopen, second opinion bij OMC en binnen een paar behandelingen pijnvrij. Een hoornvliestransplantatie wat uitstekend is uitgevoerd en daarna nog met lensimplantaten mijn zicht en kwaliteit van leven kunnen optimaliseren. Ieder die er werkt is vriendelijk, neemt de tijd voor jouw klacht en verhaal en heeft veel kennis. Vooral extra credits voor dr. Zaal.
Geweldig geholpen voor twee staar behandelingen.veel lof voor de onderlinge samenwerking tussen de specialisten.met behandeling van eerste oog wat zeer slecht was maar door zeer goede comencicatie een top goed resultaat.Dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid