facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OMC-Andijk

OMC-Andijk

Info

OMC Andijk is een RDW en FOCWA/PACK erkend aanhangwagenbedrijf in West-Friesland.

Geschiedenis

OMC Andijk is een RDW en FOCWA/PACK erkend aanhangwagenbedrijf in West-Friesland. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf, huur en opkoop van uw aanhangwagen. Wij verzorgen ook onderhoud aan uw aanhangwagens en zijn een erkend keuringsbedrijf dat de PACK keuring mag uitvoeren.

OMC Andijk levert veilige, betrouwbare aanhangwagens en boottrailers in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar een nieuwe aanhangwagen of is uw huidige toe aan een onderhoudsbeurt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Naast aanhangwagens van ons eigen merk, Vlemmix en Weytens leveren wij op aanvraag ook andere merken zoals: Hoka, Anssems, Happert, Stark, Eduard, EHNZ enz.

Wij zorgen ervoor dat u met goed en degelijk materiaal de weg op kunt!



"Voor onderhoud en keuring van aanhangwagens en boottrailers tot 3500kg ben je bij OMC Andijk op het juiste adres.Tevens kunt u ook nieuwe aanhangwagens en boottrailers zo wel geremd als ongeremd bij ons kopen.Ook voor verhuren van aanhangwagens kun je bij ons terecht.Als U meer wild weten kan je altijd even contact met ons opnemen 06134016240"
Adres: handelsweg 31a, 1619 BJ Andijk
Telefoonnummer: 0613416240
Stad: Andijk
Route: handelsweg 31a
Postcode: 1619 BJ


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Aanhanger Purmerend, Aanhangwagen huren Hoorn, Koos Bakker, Aanhanger kopen Alkmaar, Aanhanger kopen westland, Aanhangwagen Wormerveer, Aanhanger kopen Amsterdam, Stet boottrailer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Omc-Andijk Aanhangwagens Omc-Andijk Aanhangwagens 0 meter Prima kwaliteit. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Past de aanhanger precies aan je w...
Van Keulen dienstverlening Van Keulen dienstverlening 783 meter "Ondersteunenden diensten voor land- en tuinbouw. Klussenbedrijf."
Recensies
Na.kleine opstart probleempjes geweldig geholpen. Ga er zeker vaker een aanhanger huren en wellicht in de toekomst 1 kopen.
Hier een mooie aanhanger gekocht voor een mooie prijs. Deskundig advies gekregen en nog op voorraad ook. Achteraf bleek dat we betaald hadden voor een model groter, dit hebben we zelf niet eens in de gaten gehad maar toen we thuis kwamen lag er al een nieuwe factuur inclusief het teveel betaalde geld. Wat een geweldige service, bedankt!
Super bedrijf, net personeel, kar is altijd goed, zeer tevreden
Goed geholpen en mooie aanhanger gekocht/ aangeschaft.
Mooie weytens aanhanger gekocht. Prima geholpen, kopje koffie bij aankomst. Zijn de kleine dingen die het hem doen. Zeker aan te raden.
Prima kwaliteit. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Past de aanhanger precies aan je wensen.
Geweldige service, Vakmanschap en kwaliteit
Snelle nette service. Uitstekende aanhangwagens te koop en te huur.
Zeer vriendelijk en gemoedelijk goede service
Kwam er voor de eerste keer, 1e indruk was goed. Nette aanhanger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid