facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omapost

Omapost

Info

De makkelijkste manier om een kaartje te sturen

Met Omapost stuur je eenvoudig en snel een écht kaartje vanaf je telefoon. Naar je oma, opa of een ander lief iemand.

Geschiedenis

Deel je online leven met je offline oma, en stuur #omapost!

Met Omapost stuur je gemakkelijk je online foto’s naar je opa en oma als écht kaartje.



"Met Omapost stuur je eenvoudig en snel een écht kaartje vanaf je telefoon. Naar je oma, opa of een ander lief iemand. Heb je een tijdje geen kaartje verstuurd? Dan herinneren wij je. Zo spreek je de mensen die belangrijk voor je zijn vaker, en heb je iets om over te praten.Omapost vindt het belangrijk dat ouderen in contact blijven met jonge mensen. Veel ouderen in Nederland zijn eenzaam en veel jonge mensen zijn te druk om met regelmaat aan hun grootouders te denken. Daar wil Omapost verandering in brengen. Als je zelf geen opa of oma meer hebt, kunnen we je koppelen aan een eenzame oudere via adopteer-een-oma."
Adres: Boterdiep 69-1, 9712 LK Groningen
Telefoonnummer: 0502112951
Stad: Groningen
Route: Boterdiep 69-1
Postcode: 9712 LK



op zoek naar gerelateerd: omapost kerst, ben kerst 2018 omapost, omapost ben, facebook omapost, omapost gratis kaart, ddos omapost, ben-kerst-omapost, de omapost betekenis
Recensies
Wauw, wat een fantastische app is dit. Super gebruiksvriendelijk! Ik ben blij dat ik regelmatig een herinnering krijg om weer eens een kaartje te sturen naar familie, jarigen of vrienden. Ook de Valentijnsactie: superleuk! Ik blijf dit initiatief ondersteunen en mijn prachtige kaartjes versturen via Omapost. Ik heb al heel wat mensen blij gemaakt met een mooie kaart! Bedankt!
Wat een geweldige app is dit! Ik heb mijn oma nu al meerdere keren blij verrast met een kaartje waar ze erg blij mee is. Vooral handig dat je credits kan kopen en daarmee ook uitgenodigd wordt om zomaar even een kaartje te sturen! Erg tof!
Sinds geboorte van het eerste kleinkind worden de opa's, oma's én overgrootoma verwend met kaartjes van de kleine spruit. Handige interface, mooie opmaak en een trotse familie.
Kaartje niet aangekomen, wel direct een reactie via de mail, maar daar bij, nu alsnog een mail gekregen en gratis kaartjes, enorm bedankt!
Grote oplichterij. Met kerst meerdere kaarten verstuurd en nooit meer iets van gehoord!
Leuk initiatief! Werkt erg goed
Oma heeeeelemaal blij!
Vertaald door Google Geweldige manier om kaarten te sturen! Kaarten zien er goed uit! Ze organiseren ook initiatieven! Origineel Great way to send cards! Cards look great! They also host initiatives!
Vertaald door Google Ideale applicatie! Origineel Ideale app!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Omapost. Boterdiep 69-1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Omapost adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Omapost. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Omapost delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid