facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oma Toos

Oma Toos

Info

Bij Restaurant Oma Toos kunt u genieten van grootmoeders gerechten zoals Pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten (stoofschotels, vis, vlees, stamppot, salades en lunch-gerechten).



"Oer-Hollands pannenkoekenrestaurant. Gastvrijheid staat hoog bij Oma Toos in het vaandel en vandaar doen wij alles voor onze gasten. U komt hier thuis bij oma en er is voor ieder wat wils. Van een romantisch diner met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen, familiediners, zakelijke bijeenkomsten op een aparte privé etage, snelle lunch, langzame borrel, partijen, trouwerijen, bijeenkomsten, alles is mogelijk bij Oma Toos!Bel of mail voor een reservering of het bespreken van alle mogelijkheden."
Adres: Dr. Lelykade 3R, 2583 CL Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 70 4449428
Stad: Scheveningen
Route: Dr. Lelykade 3R
Postcode: 2583 CL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: oma toos openingstijden, oma toos poffertjes, oma toos reserveren, pannenkoekenhuis den haag, oma toos kerst, pannenkoekenhuis kijkduin, oma toos oliebollen, pannenkoekenrestaurant westland
Recensies
Heerlijke plaats voor de meest uiteenlopende pannenkoeken! Hartig en zoet is mogelijk. Het is goed te bereiken via openbaar vervoer of lopend in Scheveningen. Parkeren is ook mogelijk. Binnen is er zat ruimte voor meerdere mensen. Je kan ook op een terras zitten of bovenin in een soort tuinruimte. Pannenkoeken zijn van goede kwaliteit. Ze zijn redelijk groot en hebben vaak een bepaalde vulling. Ik raad vooral pannenkoeken met spek aan en geitenkaas. Voor de zoetekauw zou ik de pannenkoek met appel en kaneelsuiker aanraden. Vegetarische menuopties: Pannenkoeken kun je naast vis met uien en kaas bestellen. Zie de foto. Dat is vegetarisch. Kindvriendelijkheid: Ieder kind houdt van pannenkoeken! Kinderen zijn hier ook vaak te vinden met ouders. Parkeren: Parkeren kan naast het restaurant. Let wel, dat is betaald.
Een heerlijke culinaire ervaring met gerechten die uit de oer Hollandse keuken komen, ik ben hier ondertussen al 2 keer geweest met vrienden en elke keer hebben wij zeer genoten; Beide de pannenkoeken en sukade biefstuk waren goed bereid.
Wat een top tent! Gezellig en erg lekker lunchen! Mooi aan het water, top locatie. De lunch is niet goedkoop maar zeker het geld waard! Erg lekker gegeten hier en zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
Lekker in de haven een pannekoek eten met het gezin en grootmoeders. Vriendelijk ontvangst en wordt goed mee gedacht. Grootmoeders minder ter been. Toiletten normaal beneden. Invalide toilet op de begaande werdt gelijk in orde gemaakt. Service aan tafel netjes en niet dwingend. Ruim voldoende personeel. Kinder speelhoek aanwezig. Pannekoeken waren allemaal ambachtelijk goed op smaak goed gaar en heerlijk belegd. Als wij in de buurt zijn komen wij hier graag nog een keer terug. Tot 6hr gratis parkeren. Kindvriendelijkheid: Speelhoek en toiletten. Grabbelton
De inspectie van het café begon met het feit dat ik hier kwam eten, toen gingen we naar binnen en gingen aan een tafel zitten, de ober kwam beleefd naar ons toe, hoewel hij zichtbaar nerveus was toen hij het bord op tafel zette. toilet, ze gaven me een aansteker, ik geef het 4 van de 5 omdat ik de beheerder heb benaderd en ze me geen boek met recensies konden geven, tot nu toe 4/5.
vr 26 aug 2022 ze hadden een bruiloft maar we werden prima geholpen top restaurant
Op aanraden van een vriendin hiernaartoe gegaan. We hadden er zeker geen spijt van. We hebben heerlijk gegeten buiten. De tafeltjes zijn ieni-mini dus met z'n tweeën is het erg krap. We hebben gesmuld van de heerlijke visschotel en de burger. De porties waren ruim voldoende. De bediening was erg vriendelijk. We komen hier zeker terug. Een heerlijke culinaire ervaring.
Te leuk dit restaurantje aan het water met uitzicht op de zeilboten. Heerlijk gegeten en meer dan ruime porties van de Oudhollandse poffertjes. Lief en vrolijk personeel. De eigenaren trots op hun restaurant. En heel terecht. We komen zeker vaker terug.
Heel gezellig zeer gastvrij al waren we laat hielden ze de keuken toch nog voor ons open en kregen we een heerlijk ijsje achteraf. We komen zeker terug
Fijne plek om na een strandwandeling naartoe te gaan. Vriendelijke bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid