facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olympos, Grieks Specialiteiten Restaurant

Olympos, Grieks Specialiteiten Restaurant

Info

Al jaren een begrip in Hoofddorp: échte Griekse gerechten in een échte Griekse sfeer. De familie Motsiopoulos heet u graag welkom!

Geschiedenis

Ervaar bij Olympos de Griekse keuken zoals u die nog nooit geproefd heeft. Het team van Griekse koks kookt op een traditionele en creatieve manier met verse ingredienten en laat u gerechten uit alle streken van dit bijzondere land proeven.


Zij wachten op u. En wij ook!



"We zijn vanaf 31/08/2022 tot en met 20/09/2022 gesloten wegens vakantie"
Adres: Hoofdweg 696, 2132 BT Hoofddorp
Telefoonnummer: 023-5571070
Stad: Hoofddorp
Route: Hoofdweg 696
Postcode: 2132 BT



op zoek naar gerelateerd: Grieks restaurant Hoofddorp concourslaan, Grieks Restaurant Rhodos Hoofddorp, Grieks restaurant Haarlem, Grieks restaurant Amsterdam, Creta Hoofddorp, Grieks restaurant Hillegom, Grieks eten bestellen Hoofddorp, Griek Nieuw Vennep
Recensies
Super! Last-minute spontaan hier terechtgekomen gisteravond. Wat een feest. Lekker gegeten. Malse bifteki viel ook als kindermenu in de smaak. Nette prijzen. Fantastische service. Ruime porties. Frisse sfeer qua aankleding. Geen kitscherig plastic druiven, maar mooie nostalgische foto's. Glutenvrij goed op de hoogte en ruime keuze qua vlees. Zelfs de friet is hier glutenvrij en dat heb ik niet eerder getroffen bij een Grieks restaurant. Er werden ook groentes gereserveerd naast rijst en friet en de gastvrouw kwam vertellen dat deze smaak krijgen dankzij bouillon en daarom niet glutenvrij zijn. Echt top. Zo goed op de hoogte. En de groentes waren volgens mijn tafelgenoten erg lekker. Speciale dieetwensen: Glutenvrij goed op de hoogte en ruime keuze qua vlees. Zelfs de friet is hier glutenvrij en dat heb ik niet eerder getroffen bij een Grieks restaurant. Er werden ook groentes gereserveerd naast rijst en friet en de gastvrouw kwam vertellen dat deze smaak krijgen dankzij bouillon en daarom niet glutenvrij zijn. Echt top. Zo goed op de hoogte.
Echt Grieks eten in Hoofddorp? Het kan hier. Wij begonnen met een Pikilia koud en warm. Daarna Stifado kalfsvlees met uien uit de oven, Stamna kalfsvlees met groeten uit de oven en Exochiko lamsbout uit de oven. Sorry voor de foto's. We waren zo onder de indruk dat we vergaten om foto's te maken. We komen zeker terug.
Voor de tweede keer in korte tijd. En weer echt Grieks gegeten. Dit keer het plateau met verschillende koude voorgerechten, een mix van visgerechten, bekri meze en na koffie met baklava en ijs.
Prima gegeten op een hete dag. Menukaart is iets te groot en bezoekers aantal te laag om alles vers te maken. Was voor onze gerechten niet zo'n probleem. Vlees was goed gegrild en mals. Bediening vriendelijk en erg snel. Je kan hier prima eten als je even snel wat goeds wil maar lekker even je tijd nemen ook. Prijs is prima.
Vroeger vaak naar Symposium in Amsterdam geweest. In vergelijking is Olympos wat mij betreft een grote onvoldoende. Voorgerecht :inktvis :,klein stukje, Scampi 3 garnalen! Moussaka niet vers ! Lamsbout redelijk de bijgerechten onvoldoende?Eten: 1/5
We hebben heerlijk Grieks gegeten voor ons 34 jarig huwelijk. Door de lieve serveerster werd het een extra feestje!
Het eten was zeer goed. We hebben genoten het was ook beren gezellig.Personeel was leuk op eet te ig in de omgang.
Alhoewel het restaurant er aan de buitenkant wat verouderd uitziet, is het binnen gezellig en het eten is lekker en betaalbaar. De bediening is vriendelijk. Voor een parkeerplek kan je meestal wel in de nabije omgeving terecht en anders kan je langs de kruisweg je auto wel kwijt.
Zoals altijd heerlijk gegeten. De kipspies met championsaus is echt een aanrader. Min punt is dat de serveerster na het roken wel een pepermuntje of kauwgom had kunnen nemen.Eten: 5/5
Zeer goed gegeten voor een betaalbare prijs en met geweldige service. Aanrader. Echt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid