facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olympic Hotel Amsterdam

Info

Feel the buzzing energy! Next to the Olympic Stadium, surrounded by sports fields and the idyllic Stadion Canal, is where you shall find the Olympic Hotel. A unique location with 309 stylishly decorated rooms for athletes, business and leisure travelers.

Adres: IJsbaanpad 12, 1076 CV Amsterdam Centrum, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31202405055
Stad: Amsterdam Centrum
Route: IJsbaanpad 12
Postcode: 1076 CV



op zoek naar gerelateerd: Olympic Hotel Restaurant, Olympic Hotel Amsterdam parkeren, Olympic Hotel Amsterdam booking, Olympic Hotel Amsterdam reviews, Olympic Hotel hottub, IJsbaanpad 12 Amsterdam, Hotel bij Olympisch Stadion, Amsterdam, Hotel Espresso Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Compact Housing Compact Housing 3 km Wij leveren jouw compacte droomhuis. Smart, sustainable, plug & play.
Recensies
Ruime en schone kamers met een hemels bed. Prettig gelegen in een rustige omgeving, terwijl je zo in het centrum bent. Het restaurant-gedeelte is sfeervol, de gerechten op de kaart lijken veelbelovend, maar vallen in werkelijkheid tegen. Zowel het ontbijt als het diner vielen tegen.
Ik had geboekt via booking.com en netjes betaald. Achteraf kreeg ik te horen dat ik een credit card moet hebben + borg van 200€ voor een dood normale kamer moet betalen. Echt absurd voor een middelmatig hotel.
Leuk hotel en veel sport mogelijkheden in en om het hotel. Het oud olympische stadion is natuurlijk geweldig. Ook lekker wandelen in het Amsterdamse bos.
Heerlijk bed, wat mindere kussens. Mooie nette kamer
Wat een luxe : heerlijk verbleven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid