facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olympia Zeist

Olympia Zeist

Info

Olympia Uitzendbureau Zeist

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Olympia Uitzendbureau Zeist.

Olympia Uitzendbureau is een professionele, snel groeiende uitzendorganisatie met meer dan 125 vestigingen door heel het land. We behoren tot de top 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties. We staan voor kwaliteit en resultaat. Onze klanten herkennen dat, waardoor we het al jaren beter doen dan de markt.

Olympia onderscheidt zich doordat wij als enige in de branch met zelfstandige franchiseondernemers werken. Als geen ander zijn we een club van gedreven, resultaatgerichte, no-nonsense aanpakkers, die met enthousiasme gaan voor langdurige samenwerking. Een club die harder loopt en langer doorgaat dan de concurrentie om naar volle tevredenheid voor bedrijven tijdelijk personeel en voor uitzendkrachten tijdelijk werk te blijven vinden. Olympia laat niet los, totdat het opgelost is.

Ben je op zoek naar werk in de regio Zeist? Regelmatig zullen we verwijzen naar nieuwe vacatures. Ook nieuwtjes, ontwikkelingen en andere informatie over de arbeidsmarkt lees je hier en uiteraard houden we je op de hoogte van leuke acties.

Word lid van onze pagina en mis niks meer van Olympia Uitzendbureau Zeist!

Olympia is een open organisatie. Alle reacties en berichten, positief dan wel negatief zijn welkom. Deze worden niet aangepast of verwijderd. We doen ons uiterste best om direct en adequaat te reageren. Reacties en berichten met grof taalgebruik, die lasterend zijn of een persoonlijke aanval zijn op Olympia collega’s of uitzendkrachten, worden verwijderd.

Adres: Korte Steynlaan 42, 3701EX Zeist
Telefoonnummer: (+31) 030-2667730
Stad: Zeist
Route: Korte Steynlaan 42
Postcode: 3701EX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Randstad Zeist, HR adviseur | Gemeente Zeist, Vacature P&O Zeist, Medewerkers Gemeente Zeist, Communicatie Gemeente Zeist, Werken bij gemeente, Werk zoeken
Recensies
Matig uitzendbureau. Contact gehad over een financiële administratieve functie in Zeist, zelfs video gebeld. Vervolgens nooit meer wat gehoord, zelfs niet nadat ik zelf heb gemaild over de stand van zaken. Het kan dat ik niet door de selectieronde ben gekomen, maar meld dit dan even. Het valt mij op dat bijna alle detacheerders zo werken. In het begin, wanneer jij voor hun nog potentiële winst bent, ben je alles. Vervolgens en dit is waarschijnlijk wanneer je bent afgevallen hoor je nooit meer wat en negeren ze je gewoon. Je moet dan toch wel bepaalde karaktereigenschappen hebben om een detacheerder te worden en gelukkig bezit ik die niet!
De beste koffie van Lage Weide
Werken erg langs elkaar heen. Meerdere van dit soort situaties meegemaakt. Geen Olympia meer voor mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid