facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olympia Haaksbergen

Olympia Haaksbergen

Info

Wij vinden voor jou de perfecte baan door in gesprek te gaan over je competenties en talenten en dit samen met je CV te vormen tot een eigen profiel.

Geschiedenis

Olympia Lichtenvoorde richt zich op uitzenden, payroll, werving&selectie en detacheren. Daarnaast geven wij HR-advies, trainingen en arbeidsmarktinformatie.
Op onze pagina komen vooral nieuwe vacatures te staan, inschrijven voor onze sollicitatietraining en informatie over de arbeidsmarkt.

Olympia is een open organisatie. Alle reacties en berichten, positief dan wel negatief zijn welkom. Deze worden niet aangepast of verwijderd. We doen ons uiterste best om direct en adequaat te reageren.
Reacties en berichten met grof taalgebruik, die lasterend zijn of een persoonlijke aanval zijn op Olympia collega’s of uitzendkrachten, worden verwijderd.

Adres: Bouwstraat 8, 7483 PA Haaksbergen
Telefoonnummer: 053-5748300
Stad: Haaksbergen
Route: Bouwstraat 8
Postcode: 7483 PA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FlexVet B.V. FlexVet B.V. 232 meter FlexVet is een landelijk werkend personeels- en management bureau voor dierenartsen e...
Dutch Cooking Connection Dutch Cooking Connection 866 meter The Dutch Cooking Connection bied zelfstandigwerkend koks, Chefkoks, Souschefs, en ke...
PP Select PP Select 1 km PP Select is een specialist in recruitment. Elke dag helpen we mensen bij het vinden ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid