facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olsterveer

Olsterveer

Info

Veerpont Olsterveer is de veerdienst tussen Olst en Welsum. De veerdienst vervoert auto's, motoren, fietsers en voetgangers.

Adres: Veerweg, Olst
Telefoonnummer: 0570 561563
Stad: Olst
Route: Veerweg


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pont over de IJssel bij Olst, Veerpont Wijhe openingstijden, Olsterveer Facebook, Olsterveer tarieven, Wijhese veer, Pont Wijhe ongeluk, Veerpont Wijhe hoog water, Varen de pontjes over de IJssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Airportservice stedendriehoek Airportservice stedendriehoek 1 km Mooi materieel. Nette bussen.
Recensies
Leuk om hier de IJssel over te steken. Prachtige plek.
Wat hebben we het goed geregeld in nederland, mooie wegen prima infrastructuur en dan ook nog bij Olst een veerpont die de route een stuk korter maakt. Het is een groot genoegen om met dit pontje over te varen. De wachttijden zijn kort en de overtocht is zo gepiept. Het zeer korte contact met de medewerkers verloopt prima en zakelijk. Petje af voor het pontje en deze mannen.
In heel Nederland gaan kinderen onder de twee gratis mee: in de trein, in het vliegtuig, bij de kinderboerderij; naar Texel kunnen kinderen onder de vier zelfs gratis mee op de veerpont. Maar niet in Olst. Er is niet eens sprake van een gereduceerd tarief. Dat is gewoon asociaal.
We hebben 3 maanden intensief gebruik gemaakt van het Olsterveer omdat we tijdelijk in Welsum woonden. Overvaren is een feest en alle schippers zijn onze vrienden geworden!
Leuk om de IJssel over te steken. Even wachten op het grote Ijsselstein op weg naar Kampen misschien. Niet duur om je te laten overzetten. Auto met 2 personen=2.60€ op dit moment. Pinnen mag, maar contant is sneller.
Grote pont voor auto's, fietsers en voetgangers om de rivier de IJssel tussen het Gelderse Welsum en het Overijsselse Olst over te steken. Hartelijke, betrokken medewerkers. Betaling kan contant of met pin; ook knipkaarten verkrijgbaar voor voetgangers/bijrijders, fietsers en auto's. Bij hoog water is dit een van de punten die het langst blijft varen. 9elbi
Zeer vriendelijk personeel. Geen retourtjes te koop. We kwamen veilig aan de overkant :-
Waarom moet je ook betalen voor een baby van 2 maanden ? Hoeft in een vliegtuig toch ook niet.
Fijn veer. Toen ik aan kwam fietsen ging net de slagboom dicht maar de schipper zag me en wachtte eventjes. Top
Gelukkig hadden we de boot niet gemist, mooie om zo het water over te kunnen steken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid