facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olster Dakwerken BV

Olster Dakwerken BV

Info

OLSTER Dakwerken BV Steenwijk - De aangewezen partner voor het aanbrengen, renoveren en onderhouden van dakbedekkingsconstructies op maat.

Geschiedenis

OLSTER Dakwerken BV, met 40 vaste medewerkers in dienst, is als erkend aannemer de aangewezen partner voor het aanbrengen, renoveren en onderhouden van dakbedekkingsconstructies op maat. Ze past daarbij de meest moderne technieken en materialen toe. OLSTER is gespecialiseerd in de applicatie van APP, SBS, PVC, EPDM en ECB dakbanen en of membramen. Al deze toplagen kunnen worden toegepast in de combinatie met diverse isolatiematerialen zoals PS, PUR,PIR, MWR en CG. In de adviezen van OLSTER wordt met grote nauwkeurigheid vastgesteld, waaraan de dakbedekkings-constructies moeten voldoen ten aanzien van bouwfysica, windbelasting, levensduur en onderhoudskosten. Door middel van externe- en interne opleidingen worden de medewerkers van OLSTER regelmatig bijgeschoold om direct in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de dakenbranche.

Adres: Koematen 4, 8331 TK Steenwijk
Telefoonnummer: 0521 - 535010
Stad: Steenwijk
Route: Koematen 4
Postcode: 8331 TK



op zoek naar gerelateerd: Dakdekker Steenwijk, Simonis Dakwerken review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B. de Graaf Dienstverlening B. de Graaf Dienstverlening 2 km B. de Graaf Dienstverlening is een professioneel en modern bedrijf dat gespecialiseer...
Recensies
Mooie ruime plaatsen die je zelf mag uitzoeken. Vriendelijk ontvangen van de uitbaters..
De mannen van Olster hebben heel vakkundig mijn dak opnieuw gedekt! Ben heel tevreden over de service, de communicatie en de vakkundigheid.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Olster Dakwerken BV met het openbaar vervoer


Steenwijk, Groot Verlaat 140 meter
70
75
Steenwijk, Groot Verlaat 260 meter
70
75

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid