facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olssen B.V.

Olssen B.V.

Info

Olssen heeft een ruim assortiment voor het veilig Opbergen, Ophangen of Afsluiten van uw persoonlijke spullen bij u thuis, op kantoor of werkplaats.

Geschiedenis

Olssen staat al ruim 12,5 jaar bekend als “de opbergspecialist” van Nederland & België. Olssen staat garant voor de beste prijs, een snelle levering en is officieel merkdealer. Verder kunt u eenvoudig bestellen en betalen per factuur. Voor advies wordt u altijd persoonlijk via de telefoon te woord gestaan. Olssen helpt u ook met maat specifieke opdrachten en projecten en verzorgt maatwerk oplevering van A tot Z.
Een omvangrijk portfolio aan projecten laat zien dat de expertise van Olssen zeer uitgebreid is.



"Bij onze oprichting in 2004 hadden we nooit kunnen vermoeden dat er zoveel handige, slimme, onderscheidende manieren zouden zijn om lockers te gebruiken. Natuurlijk blijven lockers ideaal om persoonlijke spullen veilig en gemakkelijk op te bergen. Maar inmiddels weten we ook dat je met de juiste locking solution veel werk uit handen kunt nemen, veel extra service kunt bieden aan bijv. klanten, medewerkers en bezoekers, veel processen kunt automatiseren en uiteindelijk ook veel geld kunt besparen.Er staan ondertussen in de Benelux al tienduizenden Olssen-lockers en dat aantal groeit snel."
Adres: industriestraat 6, 3371XD Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184-611400
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: industriestraat 6
Postcode: 3371XD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: OLSSEN master code, Olssen vacatures, Uitgifte lockers, Lockers kleding, Evenementen lockers, Event lockers huren, Codeslot locker, LockerWall
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HBdakdragers.nl HBdakdragers.nl 440 meter Perfect adres voor huur of aanschaf van alle dakdragers, koffer en accessoires. Huurp...
NatuurlijkSuus NatuurlijkSuus 794 meter Bloemen-Sieraden
Koopjelabels.nl Koopjelabels.nl 888 meter Voordelig in dymo labels en bedrukte stickers op rol.
Hubo Hardinxveld Hubo Hardinxveld 1 km Vandaag door Gerard en Matthias onze nw voordeur geplaatst. Heel net werk geleverd. W...
Gezondheidswinkel Het Wiel Gezondheidswinkel Het Wiel 1 km Deze winkel bezocht voor een alternatief middel Beredruifbij blaasontsteking. Maar mi...
Markt Hardinxveld Giessendam Markt Hardinxveld Giessendam 1 km Aardappels van Kruythof, kaas van van Beek en het Stoepje voor brood aanraders!
KOOZ Kozijnen KOOZ Kozijnen 2 km Uitsluitend goede ervaringen. Goede kwaliteit, prettig en vakkundig personeel en goed...
Houtnijverij Houtnijverij 3 km De Houtnijverij is een project van Syndion waar cliënten met een beperking kwalitatie...
Recensies
Een bestelling van 100 lockerskasten gedaan bij Olssen. Contactpersoon Arjen heeft ons goed geadviseerd en dacht gedurende het proces telkens met ons mee. Kasten werden op tijd geleverd en vakkundig geplaatst - alles voor een zeer nette prijs. Wij zijn tevreden!
Ongelofelijk wat een slechte service! De klant is koning hebben ze hier duidelijk nog nooit van gehoord. Ik heb een kast besteld, maar ze hebben de foute kast geleverd. Omschrijving op de site klopte niet. Een heleboel mails en telefoongesprekken verder komen ze eindelijk de kast ophalen. Elke keer zou er contact opgenomen worden, wat elke keer niet gebeurd. Inmiddels bijna 2 weken later. Dan mag je nog eens heel de dag thuis blijven omdat ze hem te laat komen ophalen. Dit is inmiddels ook alweer meer dan anderhalve week geleden. Nog steeds geen credit factuur gehad, of mijn geld terug gezien. Eindstand: bespaar je een hoop gezeik en doe hier geen zaken mee.
Wij van RVV Blijdorp zochten na onze verhuizing naar een snelle en makkelijke oplossing om materialen op te slaan voor de teams. Na wat zoeken kwamen wij uit bij de Basic gaaslockers met 8 vakken. De lockers zijn ook makkelijk te verplaatsen. Na 1,5 jaar zijn wij overgegaan van sleutels naar cijferslotjes. Hier heeft Olssen ons ook super goed bij geholpen. Top service.
Ik ben erg tevreden met de kluizen van Olssen! Aangezien wij een grote levering nodig hadden, zochten we een bedrijf waar zowel de service als de prijs/kwaliteit verhouding goed was. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en gaven mij het juiste advies.
Hier besteld voor mijn werkgever. Uitstekende service, echt heel prettig om mee samen te werken. Super flexibel en ruimdekkend. Prijs en kwaliteit ook top!
Niet blij mee. Online besteld en vooruit betaald, geen levertijd opgegeven behalve 'normaal gesproken binnen 5 werkdagen'. Na twee weken maar eens gevraagd. Kortaf mailtje dat verwachting was dat 'volgende' week geleverd zou worden. Inmiddels ruim 4 weken later maar nog niets...
Hartstikke fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken goed mee in oplossingen, leveren snel en ieder contact is aangenaam geweest. Wanneer ik weer kluisjes nodig heb kom ik zeker bij hen terug!
Ik heb nog nooit zulke slechte service gehad vanuit een bedrijf. Na het uitblijven van onze bestelling en herhaaldelijk te hebben gebeld na 1,5 ! maand een deel van de bestelling ontvangen. Na elk telefoongesprek werd er beloofd dat er teruggebeld zou worden met meer informatie. Dit gebeurde niet. Wanneer een deel van de bestelling niet of vertraagd geleverd kan worden vanuit de fabriek kan dit op ze minst doorgegeven worden. Hier was keer op keer geen sprake van. Na uiteindelijk een deel van de bestelling toch ontvangen te hebben wederom gebeld waar het resterende gedeelte bleef. Na opnieuw uitblijven van een antwoord en de belofte om terug te bellen heb ik simpelweg een nieuwe aangepaste factuur in de vorm van betalingsherinnering gekregen zonder informatie over de nog niet geleverde spullen. Waardeloos. Niet mee in zee gaan.
Goed geadviseerd aan de telefoon. Bij aflevering hebben de monteurs mij keurig geholpen en nog wat tips gegeven voor het schoonmaken. De was de service en kwaliteit die ik verwachte.
Vandaag de archiefkasten geleverd gekregen. De kasten telefonisch besteld.....fijn contact. De levering besproken.... SUPER afgeleverd. Kortom een héle fijne ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid