facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olive Traiteur

Olive Traiteur

Info

Heerlijke traditionele Turkse specialiteiten uit alle streken van Turkije. Alles wat de rijke Turkse keuken in huis heeft.

Adres: Prinses irenelaan 351, 2285 GA Rijswijk
Telefoonnummer: 0703968178
Stad: Rijswijk
Route: Prinses irenelaan 351
Postcode: 2285 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Olive Tree Traiteur, Turkse pizza Rijswijk, Döner Rijswijk
Recensies
Super lekkere gerechten tegen een redelijke prijs. Zowel bezorgen als aanschaf in de winkel
Kreeg 2 turkse pizzas i.p.v mijn bestelde pide's. De pide's kosten 5.50 per stuk, de turkse pizza's 2 euro...
Altijd lekker en vers eten. Service is echt top, altijd vriendelijk...je gaat er tevreden weg. Mooie bijkomstigheid: je kan je eten ook laten bezorgen altijd warm bij aankomst.
Ik heb een lunch voor 4 personen laten bezorgen. Deze bestond uit zowel warme als koude gerechten hapjes. De bezorger was precies op tijd, alles was met zorg ingepakt. Het was echt vers. We hebben genoten. Ik beveel deze traiteur iedereen aan.
Bestelling gedaan via thuisbezorgd.nl , wat een teleurstelling!! Eten is niet te kauwen en het smaakt naar niks. Gozleme ziet er heel anders uit dan het er normaal gesproken eruit moet te zien. Niet bestellen.. zonde van je geld.
Heel erg lekker eten, vriendelijk personeel
Echt een top zaak... eten besteld en via thuisbezorgd en een klein foutje via thuisbezorgd.. niet door olive zelf werd meteen een nieuwe kapsalon geleverd en kreeg ook nog een extraatje echt goede service
Lekker en vriendelijk
Vaste plek waar wij bestellen! Snel goedkoop en altijd lekker. Je kan het zo ongezond maken als je wilt.. zijn ook heerlijke gerechten voor als je tog een beetje gezond wilt eten.
Edele eenvoud. Zalig gekruid en met veel liefde bereidt door vriendelijke mensen. Don't think, gewoon gaan genieten van Olive!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid