facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olive Oil Company BV

Olive Oil Company BV

Info

Olive Oil Company B.V.: Pure en Prime Olive Oil extra vergine BIO DPO

Griekse olijfoliën van topkwaliteit!

Geschiedenis

Heeft een karaktervol, verrassend zacht smaakpallet en is een over(h)eerlijke veelzijdige begeleider bij zowel koude als warme gerechten. Niet overheersend maar een ideale begeleider bij: mooi brood, dressings, vis- en schaaldieren, vlees, wild en gevogelte, vegetarische gerechten, rijst - graan en pasta producten en zelfs in desserts.



"Wij importeren sinds 2011 twee van de meest zuivere Griekse olijfoliën, Pure Olive Oil en Prime Olive Oil. Onze missie is het leveren van topkwaliteit olijfolie. Pure en Prime zijn geliefd bij topchefs en fijnproevers. Met veel plezier volgen wij persoonlijk het proces van bloesem tot olijf, van olijf tot olijfolie, van de pluk en de pers en van het bottelen tot aan het leveren aan onze klanten."
Adres: Nederland Maassluis
Telefoonnummer: 0627887711
Stad: Maassluis
Postcode: Nederland


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Beren Maassluis De Beren Maassluis 263 meter Was lekker, prima eten, aardig personeel, sommige vonden dat ze iets te lang moesten ...
Recensies
Wij koken al jaren met Pure olive oil voor zowel in te bakken als bereiden van warme en koude gerechten. De olijfolie gaat zelfs mee in de koffer op vakantie, de diverse formaat flesjes zijn daarvoor erg handig. De olijfolie van Pure olive oil is zo heerlijk en vooral ook makkelijk in gebruik, want je weet en proeft dat het zich leent voor ieder gerecht. Een echte aanrader voor mensen die met zekerheid willen koken en de taste van een echte goede en niet te vergeten zeer gezonde olie niet willen missen.
Deze olijfolie is zo heerlijk en puur van smaak! Het is echt een aanrader voor de fijnproever en mensen die van koken houden, het hoort in je keuken! Ik geef het ook graag als kado en dat ziet er uit als een feestje om weg te geven.
Mijn favoriete olijfolie is de Pure Olive Oil! Ik gebruik Pure voor over de salade, om in te bakken of om een stokbroodje in te dopen bij de borrel.
Pure Olive Oil is een overheerlijke Griekse olijfolie. Geen gemengde olijfolie, zoals in de supermarkt, maar vers geperst, zo het blik in. En je kan er mee bakken of gebruiken als dressing. Een dikke aanrader.
Sinds kort gebruik ik de olijfolie van Olive Oil Company... Mijn kinderen vragen nu dagelijks om de zelf gebakken croutons in deze olie. Je proeft het verschil. Ik wil niet meer anders :- Pure is better than perfect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid