facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olive Farmers

Olive Farmers

Info

Op deze pagina vindt u informatie en tips over onze mediterrane bomen. Bent u nieuwsgierig naar een van onze producten? Bezoek www.olivefarmers.nl voor meer informatie en maak een afspraak!



"Bezoek alleen op afspraak"
Adres: Gedeputeerde Laanweg 69, 1619PB Andijk
Telefoonnummer: +31 (0) 6 5316 3520
Stad: Andijk
Route: Gedeputeerde Laanweg 69
Postcode: 1619PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Erg goede service en wordt netjes behandeld. Jan is erg prettig in omgang en weet er veel over te vertellen Mooie bomen ,in verschillende maten!
Ook wij hebben een prachtige olijfboom bij Jan gekocht. Echt top! Jan weet genoeg te vertellen over de bomen en laat je dan even met rust zodat je zelf even kan kijken. Ook als je later nog vragen over de boom hebt kan je bij Jan terrecht. Wat ook heel prettig is dat Jan heel snel en volledig reageert.
Prachtige bomen. Leuke man die er veel vanaf weet. Waardoor het gesprek heel fijn is. We hebben genoten op hun prachtig onderhouden plek. Ik raad het iedereen aan om daar te eens te komen kijken. Voor leuke prijzen.
op 23 augustus een prachtige olijfboom gekocht bij Jan. wat een man met passie voor zijn product. na de eerste storm staat hij nog steeds perfect in zijn nieuwe pot. ook prijstechnisch echt aan te raden om bij Jan te kopen. ps: zelfs in een Toyota Ayo past een boom van 175 cm ; ook daar draait Jan zijn hand niet voor om
Laatst een tweetal olijfbomen gekocht hier, erg veel keuze. Alle bomen zijn van goede kwaliteit. Jan had ons geholpen, je kan zien dat hij er echt liefde voor heeft. Fijne ervaring, 5 sterren!
Wij hebben inmiddels 6 grote bomen van Jan de Kroon in onze tuin staan. Het kundige advies en de prettige sfeer maken de aankoop er alleen maar leuker op. Wij vinden het bedrijf een regelrechte aanrader en onze tuin ziet er schitterend uit. Van ons 5 sterren!
Ik kan er geen genoeg van krijgen! De bomen zijn van fantastische kwaliteit, kunnen tegen een stootje en het onderscheid zich van alle andere boomsoorten. Het blad van de olijfbomen is bijzonder van kleur en maakt het een echte eye catcher! Ik raad het iedereen aan een kijkje te komen nemen wat Olive Farmers zoal aan bomen heeft staan. Voor ieder wat wils.
Aardig en kennis van de bomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid