facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oliva Nieuwkoop

Oliva Nieuwkoop

Info

Pizzeria/ Grillroom.

Geschiedenis

Oliva bereidt elke dag verse ingrediënten voor. Zelfgemaakte deeg voor de overheerlijke pizza's. Van verse kip tot shoarma van de grill. Bij Oliva kunt u uw maaltijd afhalen of laten bezorgen.

Adres: Kennedyplein 3D, 2421 EN Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172 - 57 2222
Stad: Nieuwkoop
Route: Kennedyplein 3D
Postcode: 2421 EN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parochiehuis Nieuwkoop Parochiehuis Nieuwkoop 225 meter Heb er een paar keer schilder les gehad van Attel-j Desirée uit Nieuwkoop, erg leuk e...
Restaurant Tijsterman Restaurant Tijsterman 885 meter Heel lekker gegeten, leuke kaart met verschillende gerechten voor ieder wat wils. Omd...
Recensies
Vanavond om 17:11 uur bestelling geplaatst om 18:24 uur nog steeds niet bezorgd. Gebeld waren onderweg. Echter 20 minuten later nog geen bestelling. We wonen 5 minuten van hun locatie af. Nogmaals gebeld waren echt onderweg. Uiteindelijk om 18:55 uur bestelling ontvangen welke niet meer warm was. Als je het niet aan kan moet je geen bestellingen aan blijven nemen of het bezorgen dicht zetten. Wij dachten voor de drukte besteld te hebben. Als je dan alsnog 1 uur en 3 kwartier moet wachten dan ben ik benieuwd hoe laat de mensen na ons hun bestelling krijgen. Misschien bij het ontbijt????
Dit was eenmalig. Had besteld 19.00 uur, eten werd om 20.00 uur gebracht. Het was koud, zat geen knoflooksaus meer in het bakje. Had beter mijn geld gelijk in de prullenbak kunnen gooien. Tip voor jullie. Neem geen bestellingen aan als je verder weg moet bezorgen. Bezorger heeft ze best gedaan.
Het eten was wéér niet op tijd bezorgd! Zo slecht, want we hebben ruim van te voren besteld. Hoe kan je dan mensen zolang laten wachten op hun eten? En dan wordt het eindelijk bezorgd, is het niet eens goed warm. Echt jammer, dit is geen reclame voor jullie!
Vanavond was een pizza hawai met extra ham en ananas deel van onze bestelling, alleen er was geen extra ananas op gedaan. Als er iets extra wordt besteld en waar ook voor betaald wordt, doe het er dan ook op!!!
Het eten was goed, maar de bezorging duurde echt heel erg lang. Om 17:30 besteld en om 20:15 pas bezorgd. Meer dan 2.5 uur gewacht.
Ik heb besteld. 2 x kapsalon met extra vlees- en knoflooksaus. Er was geen extra vlees of saus vreselijk droog voedsel. Vroeger was het eten goed, nu is het vreselijk slecht geworden
Super goed! Pizza's waren heerlijk & goed warm. Bezorging was ook prima. Zeer tevreden , voor herhaling vatbaar.
Vriendelijk personeel. Goede service, er wordt echt meegedacht. De lekkerste Turkse pizza ooit bezorgd gekregen !
Vis de app simpel besteld , met 10 minuten bezorgd, een heerlijke pizza Hawaii met paprika als extra topping, perfecte verhouding van de ingrediënten !! Aanrader!
Braaf besteld en gevraagd om de saus even apart te doen, en gelukkig waren de kapsalons op tijd. Maar zonder saus...geen enkele saus. Na belletje zouden ze meteen komen, na 55 minuten staat er een bezorger met de beloofde sausjes. Toppers, echt....2 sterren omdat de kapsalon zonder saus niet eens ze slecht was. Denk maar niet dat ze iets met je klacht doen, een sorry is het beste wat ze hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid