facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olifu Nederland

Olifu Nederland

Info

Olifu staat voor ontdekkend en spelend leren. Wij verkopen ontwikkelingsmaterialen voor kinderopvang en basisscholen.

Geschiedenis

Door het 'ontdekkend leren' staat het kind open voor nieuwe indrukken en leert het sneller. Het Duitse Olifu ontwikkelt al 25 jaar in samenwerking met therapeuten en leerkrachten origineel en hoogwaardig educatief speelgoed. Inmiddels levert Olifu deze bijzondere producten over de hele wereld.
Naast het gebruik van hoogwaardige materialen besteedt Olifu veel aandacht aan de afwerking van de producten. Dit maakt Olifu producten duurzamer maar ook veiliger. Olifu is daarom uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik en waarborgt de veiligheid ook na jaren speelplezier!
Wij zijn zo overtuigd van Olifu dat we zeker weten dat u 100% tevreden zult zijn. Maar de topkwaliteit van Olifu zou u eigenlijk zelf eens moeten ervaren! Daarom komen wij graag bij u op school om de Olifu materialen geheel vrijblijvend te demonstreren. Bel ons voor een afspraak op: +31 6 51 35 90 98 of ga naar onze website om een afspraak te maken.

Producten

Twiddler
Quatrata
Bikez Racer

Adres: Woestendijk 8, 7641 PD Wierden
Telefoonnummer: +31651359098
ln.ufilo@ofni
Stad: Wierden
Route: Woestendijk 8
Postcode: 7641 PD



op zoek naar gerelateerd: olifu racer, specials4schools, olifu bikez
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid