facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olifant Media

Olifant Media

Info

Het meest olifantastische online marketing bureau van Nederland gespecialiseerd in 'search & social'

Geschiedenis

Het meest olifantastische online marketing bureau van Nederland gespecialiseerd in 'search & social'



"Als online marketingbureau ontzorgen wij tientallen klanten op social media en realiseren we extra klandizie via een goede vindbaarheid binnen Google. We zijn onder andere Google Premier Partner, Facebook Marketing Partner, winnaar van vier FD Gazellen Awards, Google Elevator Award en #2 cat. small digital agency in de Emerce 100 2021. #trots"

"Als online marketingbureau ontzorgen wij tientallen klanten op social media en realiseren we extra klandizie via een goede vindbaarheid binnen Google. We zijn onder andere Google Premier Partner, Facebook Marketing Partner, winnaar van vier FD Gazellen Awards, Google Elevator Award en #2 cat. small digital agency in de Emerce 100 2021. #trots"
Adres: Oegstgeesterweg 206d, 2231BD Rijnsburg
Telefoonnummer: 071-3020077
Stad: Rijnsburg
Route: Oegstgeesterweg 206d
Postcode: 2231BD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Olifant Media vacature, Online marketing bureaus, Marketing bureau Breda, iClicks, iClicks ceo, Clicks marketing
Recensies
We kennen Olifant Media als een verbindende partij in de zorg met verstand van online marketing en deze kennis ook durft te delen. Op bezoek bij Olifant Media voor een kennissessie kwamen interessante vraagstukken aan bod. Zo heb ik meer geleerd over resultaat bereiken op social media en het belang van webcare. Zeer relevant voor arbeidsmarktcommunicatie vanuit het ziekenhuis!
We zijn erg tevreden over Olifant media, ze hebben al meerdere succesvolle social media campagnes voor ons gemaakt. Twee weken geleden een inspirerende en leerzame kennissessie bijgewoond over online marketing voor goede doelen. Van harte aanbevolen.
Ik heb Olifant Media leren kennen als een verbindende partij in de zorg met verstand van online marketing. Zo heb ik tijdens een kennissessie meer geleerd over arbeidscommunicatie, het inzetten van ambassadeurs en online marketing. Dit was dankzij Olifant Media een ontzettend leuke en leerzame middag!
Olifant Media organiseert af en toe kennissessies waar ik nu twee keer naar toe ben geweest en erg enthousiast over ben. Het is waardevol om zo inspiratie op te doen voor je eigen online marketing strategie. Heel tof is dat ze op deze manier ook verschillende non profits met elkaar in contact brengen en je van elkaar kan leren!
Onlangs deelgenomen aan een kennissessie van Olifant Media, belangeloos georganiseerd en fijn om kennis te delen met andere NGO's en Olifant zelf. Daarnaast ervaring met hen als een kundig bureau dat ons onder andere met een mooie zomercampagne hielp.
Vandaag een heel interessant en open gesprek gehad met Jurjen. De samenwerking is nog niet gestart, maar ik heb er volle vertrouwen in dat er een fijne samenwerking tot stand gaat komen.
We hebben nu al voor langere tijd een prettige samenwerking voor onze social media advertenties. Daarnaast organiseert Olifant interessante kennissessies. Het is ook zeker een aanrader om deze bij te wonen!
Olifant media is een bijzonder prettig bureau met een mooie visie op maatschappelijke meerwaarde. Er is veel kennis en inzicht aanwezig en er wordt altijd vanuit het perspectief van de klant gedacht en gehandeld.
Zeer goede ervaringen met dit bureau, zowel campagnematig als bijvoorbeeld bij een kennissessie die ze onlangs belangeloos organiseerden. Je ervaart bij hen de betrokkenheid voor maatschappelijke kwesties, natuurbehoud en de non-profit sector als geheel. Het zijn experts op het gebied van social media marketing en daarom juist ook zo interessant voor de non profit sector. Aanrader!
Begin september heeft ons team een leerzame social mediatraining gevolgd, gegeven door Larissa en Steven van Olifant Media. Ze zijn absoluut specialist in hun vak en wisten al onze vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader als je hulp nodig hebt bij een specifieke social mediacase of voor een opfriscursus search & social!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid