facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oliewinkeltje.nl

Oliewinkeltje.nl

Info

Welkom bij Oliewinkeltje.nl, de speciaalzaak voor liefhebbers en professionele gebruikers van natuurzuivere en etherische oliën en alle toebehoren.

Geschiedenis

Dé speciaalzaak online 24/7 geopend voor liefhebber en professionele gebruiker van natuurzuivere en etherische oliën en bijbehorende producten.
Daarnaast hebben wij een fysieke winkel waar u geuren kunt keuren en deskundig advies krijgt van onze gediplomeerde aromatherapeut.



"Oliewinkeltje is het adres voor aromatherapie met een uitgebreid assortiment etherische oliën, aroma diffusers, samengestelde oliën, natuurlijke cosmetica producten, geurkaarsen, amberblokjes, parfumolie en tevens is onze aromatherapeut aanwezig om u een goed advies te geven.Essentiële Olie is namelijk meer dan alleen maar een lekkere geur.Onze merken zijn Chi natural life, Merlijn Wellness, de Groene Linde, Maroma, Spiritual Sky, Elixir & co, Green Tree, Goloka, Song of IndiaOliewinkeltje is een onderdeel van PergibiedmeerWij leveren alles uit eigen voorraad en hanteren vaste verzendkosten van 3,99 en versturen in Nederland en België met DHL Go Green en voor meerprijs met PostNLZelf afhalen kan ook"
Adres: Hoofdstraat 44, 7625 PE Zenderen
Telefoonnummer: +31683575231
Stad: Zenderen
Route: Hoofdstraat 44
Postcode: 7625 PE



op zoek naar gerelateerd: Basis set etherische olie, Parfum olie voor diffuser, Pure etherische olie, Goede etherische olie, Parfum olie kopen, Etherische olie aromatherapie, Etherische olie goedkoop, Waar etherische olie kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Essenzie coaching training psychosociale begeleiding Essenzie coaching training psychosociale beg... 370 meter Bij Essenzie kun je terecht voor training, coaching en psychosociale begeleiding. Eig...
Recensies
Het geursetje voor de reuk training kwam met een klein kadootje, heldere gebruiksaanwijzing en vriendelijke woorden. Duidelijk met liefde verzorgd. Voor de volgende set kom ik hier zeker terug. Hartelijk dank!
Hele leuke winkel met veel oliën waar ik voor kwam. Leuke cadeautjes te koop. Een vriendelijke mevrouw die je vragen beantwoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid