facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olieverfschilderen.nl

Olieverfschilderen.nl

Info

"My paintings are a window to my soul" - Joke Klootwijk www.olieverfschilderen.nl

Geschiedenis

Vanaf 1984 schilder ik eerst met olieverf, daarna vanaf 1993 met aquarelverf en olieverf. Sinds 2002 ben ik professioneel werkend aquarellist/olieverf schilder.
Eerst in Barendrecht en vanaf 2007 in mijn nieuwe woonplaats Middelburg.

Ik heb teken-, schilder- en kunstgeschiedenis lessen gevolgd aan het Albeda College te Rotterdam en het KWB in Barendrecht. Verder heb ik aquarel cursussen en workshops gevolgd in binnen- en buitenland, bij voorkeur bij schilders die ik bewonder om hun schilderstijl.

Ik volg zelf de wekelijkse lessen portret en model schilderen en tekenen in Vlissingen en van april tot en met september ben ik aangesloten bij de wekelijkse buiten schildersclub van Middelburg.

Mijn werk is zeer toegankelijk en veel van mijn schilderijen zijn in het bezit van privé-verzamelingen en tal van bedrijven.
Ook ben ik beschikbaar voor het maken van werk in opdracht.

Adres:
Telefoonnummer: 0118436707
Stad: Middelburg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aquarelleren.nl Aquarelleren.nl 4 meter “My paintings are a window to my soul” - Joke Klootwijk - www.aquarelleren.nl
BoomsmaMozaiek BoomsmaMozaiek 2 km Super leuk! Eigenaar doet t heel leuk en ik heb er zeker een nieuwe hobby bij. Heel g...
CBK Zeeland CBK Zeeland 2 km Altijd leuk om ff langs te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid