facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oliebollenkraam Dauphin Hornbach

Oliebollenkraam Dauphin Hornbach

Info

Voor de lekkerste oliebollen, komt u bij ons!

Onze openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00
Zondag van 12.00 tot 17.00

Adres: Groningerweg, 9738 AA Groningen
Stad: Groningen
Route: Groningerweg
Postcode: 9738 AA



op zoek naar gerelateerd: Oliebollenkraam Hornbach Geleen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mulyani Snacks Mulyani Snacks 2 km heerlijk, ook de sambal erbij is echt niet normaal lekker..
Hartman's Haring Hartman's Haring 6 km Heerlijke gebakken vis en kibbeling Altijd open voor een praatje Hartelijke service
Recensies
Voor bestellen werd 2 a3 weken gezegd nu na 3 weken maar gebeld, verwachting is nu over 2 weken dat de bestelling binnen komt. Verder leuke winkel maar bestelling laat weg lang op zich wachten en ook anders dan gezegd.
Wat een slechte service!!! Ik kom prive regelmatig bij de hornbach. Deze keer zakelijk een bestelling geplaatst via mijn bedrijf, binnen 2 werkdagen! Echter na dag 2 heb ik zelf maar eens gebeld wanneer mijn bestelling komt. Het bleek dat er vertraging was geen idee waarom, wat hij wel wist dat hij definitief niet komt vandaag wanneer wel wist hij niet. Ik heb gevraagd naar een oplossing omdat meerdere geplande werkzaamheden afhankelijk zijn van de levering. Deze was er niet. Ook een excuses was er niet. De bestelling heb ik geannuleerd en haal het materiaal wel zelf ergens anders!!
Ik zou hier niets bestellen, ik wou hier iets bestellen voor een bedrag van 124€. En toen hadden ze het lef om nog 22,50€ verzendkosten over een bedrag van 124€ te rekenen. Meeste kleine bedrijven en grote rekenen geen verzendkosten boven de 20 a 50€. Een groot bedrijf als hornbach heeft lak aan de consument en durft nog verzendkosten te berekenen boven de 120€ zelfs... Schandelig...
Leuke winkel met vriendelijke en kundige mensen. Ook o.a. een zeer goede deco afdeling met een vast, vrolijk en kundig team. Weten veel van verf en lak, maar je krijgt er ook altijd goed advies over welke lijm of kit te gebruiken Bison Poly Max . Ga zo door!
Zeer behulpzaam personeel,wordt daar altijd zeer gezellig geholpen, als ik vragen heb.
Wat een grote winkel. Je kijkt je ogen uit. Gelukkig gevonden wat wij nodig hadden voor een leuke prijs
Prima winkel met veel op voorraad. Ik kom hier graag. Routeren geen probleem. Ook niet als je de spullen later brengt.
Zeer goede, grote en complete bouwmarkt met ervaren personeel die ook over je klus kunnen meedenken. Iedere afdeling heeft zijn eigen expertise. Deutsche Kwalität. Net als Bauhaus overigens. Wat een genot vergeleken met de Nederlandse bouwmarkten.
Mooie stapelblokken en opsluitbanden gekocht voor een bloembak. Een keer zo goedkoop als bij de gammaterwijl hun een actie hadden, en zeker net zo mooi. Mooi zwaar in gewicht, en geen beschadigde ontvangen. Kon het makkelijk afhalen aan de zijkant waar alles al klaar stond. Ook in het verleden altijd prima geholpen hier.
Wij waren op een woensdag avond niet zo vriendelijk benaderd door een medewerker van Hornbach, Uiteindelijk hebben wij toch een klacht ingediend. Lieve Erik van Groningen Hornbach heeft ons hier over terug gebeld en we hebben het op een vriendelijke manier opgelost. Fijn dat het zo kan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid